__meczup__ Betul55 eksiklerimi değilde aldiklarimi yazsam daha kisa sürer 😅 28+6 yarın 29 hafta bitiyor cok şükür Rabbime 🥰 20 temmuzu beklemeden gelir inşallah yawrum sabirszlaniyorum artık 🙄 Mayıs girince iyce heyecanlandim bayram geçse bi şey kalmayacak doğuma valla inşallah sağlıkla alırız kuzucuklari kucaklarimiza❤️ bu gün hep kasıklarım da hissettim hareketlerini sebebini bilemedim 🤔
Betul55 __meczup__ yaa berabereyiz sanırım benmde yarın 29. Haftam 🥰 inşaallah çok ağırlaşmadan işlerimizi de hlledebiliriz. Ben genelde kasıkta hissediyorum bugün göğüs altımda hissettim😅
Betul55 musti28 ay başında büyükler olunca sıkıntı yaa insan ilk olunca acemilik ne iyi gelir bilemiyo galiba bide yapmazsan vicdan yaptırıyolar falan..
dygzn Ne kendime ne bebişe henüz hiç bişey almadım ilk çocuğum da kız Buda kız onun bir sürü kıyafeti var onlara güveniyorum açıkçası 😂 elbette yeni de ekleyeceğim ama malum covid-19 un etkisiyle ellerimiz bağlandı artık anca internetten sipariş veririm
Betul55 dygzn ben de gezerek alma taraftarıyım ama virüs girince birşeyler aldım netten 😬 ikincisi kız olmasıda iyi olmuş aslnda 😅
Betul55 Fatma8988 maşaallah çoğu eksik tamamlanmış😍 küvete ben çok yatırım yapmadım açıkcası A101e gelenden aldım😂 ıslak mendilde içerikleri hiç içime sinmiyor kare pamuklardan ıslatıp kullanmayı düşünüyorum en azından evdeyken ve ilk zamanlar
Fatma8988 Betul55 evet coğu seyimiz tamam cok şükür… O pamuklardan hediye geldi ilk 15 gün bende onları kullanıcam inşallah. Sağlıkla gelsin kuzular.. Puset bebek arabası alan var mı ya? Lazım olacak mı bebek arabası 2021 yazına kadar gerekmeyecek gibi duruyor:/
Hh1 Betul55 ıslak mendil.olarak e bebegin yeni doğan ıslak mendili Şok market yeni doğan ıslak mendili Slepy natural yeni doğan ıslak mendil Dalin yeni dogan ıslak mendili icerik olarak çok güzel icerisinde zararlı kimyasallar parfim ve petrol maddeleri yok
__meczup__ Betul55 bende daha çok göğüs altında hissediyorum. İnşallah tamamlariz da hiç önemli değil sağlıkla dogsun da ❤️ kız benim ki senin kinin cinsiyeti ne?
Betul55 Fatma8988 eşim hepsiburdada indiirmli diye 2 aylıkken fln almıştı bebek arabasını 😂 hastaneden çıkarken bazı hastaneler pusetsiz çıkartmıyolar diyeni gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum sormak lazım
Betul55 Zlhb bazı lohusa pijaması kıyafetleri çok geniş oluyor ama internetten almanında iade kolaylığı var tabi dışarı çıkmak biraz sıkıntı ama.. beden tablosuna bakarak alabilirsin aslında. Ben aldım iki takım
halime21 Betul55 bebeğimin şampuan çorap ve eldivenleri eksik ama benim herşeyim eksik yavaş yavaş artık kendime almaya başlayacağım inş
Betul55 bukety26 evet zaman hem çok hızlı geçti gibi hem de geçmiyor gibi☺️ Mağazaların açılacağında meçhul..
melindam yenianneyenibaba Banada Erken Erken Dediler Aldırmadılar 2 Gün önce Sancılarım Oldu Erken Doğum Riskim Var İyikide Kimseyi Dinlemedim Hallettim Bebeğimin Kıyafetlerini Yıkadım Yarında Ütüleyip Çantayı Hazırlıcam
Aysiscim Benim de bir hastane çıkışı almam gerekiyor. Bir tane 10’lu set bir tane de 5’li alırsam listemi tamamlamış sayılırım nerdeyse 😊
Aysiscim Betul55 yok henüz değil ama bazı beklediğim kargolar var onlar da gelsin yapacağım inşallah yavaş yavaş :)