Sinem67 poyrazsmom_ bnde 37 haftalık oldm yarın nst ye grcem bu aralar hem karın agrısı arada hemde vajinadan asırı cıkcak gbi ani baskı oluyr gecyr snra ama bayag bildgn sanki cıkcak gbi acı oluyr. Tuvalete sürekli gdyrm. Catı muayenesi yapar mı bilmyrm bu hafta cokda korkyrm
Mltmdfn Sinem67 ay bende aynı korkuyu yasıyorum belki doguma kadar yapmazlar catı muayenesi zira nasıl yaptırcam bilmiyorum 🤔
poyrazsmom_ Sinem67 benide doğum korkusu sardı bi yandan korkuyorum bi yandan bi cesaret geliyo falan değişik duygular içindeyim😂 bende aynı şekilde çıkacak gibi acayip bi baskı çoğu zamanda aniden bi sızı giriyo böyle🤷🏻♀️ Allah yardımcımız olsun sende kendini cesaretlendirmeye çalış Allah bizede sabrını dayanma gücünü verir inşallah😘
poyrazsmom_ Mltmdfn burda duyduğum bildiğim kadarıyla evet yüksek sancın var demek sanırım ama sen hissetmiyosun ne tuhaf benimde 32.haftada sancım çıktı ama bende hissetmiyorum ağrım sancım yok dedim şu son bi kaç gündür hissediyorum ama arada yokluyo belimden😂 hayırlıca doğuralım inşallah ❤️
Mltmdfn poyrazsmom_ ay insallah bide masallah cok hareketliyiz artık heryerime agrılar giriyo tam bi savaşçı benim kız😂 cok hareketli olması da sancıyı yuksek cıkarıyormus doktorum dedi cok hareketli bi bebeğin var dedi
poyrazsmom_ Mltmdfn çatı muayenesi oldum ben bi kere 32.haftada çok basit bişeymiş boşuma korkutma kendini altımı çıkardım çıktım çatala bana bi örtü verdi üstüme örttüm onu 2 parmağına jeli sürdü derin bi nefes al sıkma kendini dedi öyle yaptım bende soktu kafasınıda yukarı kaldırdı böyle bişeyler geveledi ağzında hani ölçüm yapıyo gibi inan 1 dk bile sürmüyo ve hiç can yakan bişey değil
Sinem67 poyrazsmom_ bende de varki o korku bazende canıma yetti gelsin artk diyrm Bi cesaretle ama fazla sürmüyor o cesaret😂😂😂saglıkla gelirler insallah dua edelim Baska care yok. Baklm yarın catı muayenesi ypckmı. Doktrm da hcbse demyr yaaa
poyrazsmom_ pyrzmom benim 2 gündür hiç durmadan oluyo canım 10 dkda bir yani acayip birden bi batıyo acayip canımı yakıyo çarşamba kontrolüm var sorucam bakalım
poyrazsmom_ Mltmdfn kız sorma valla benimkide yerinde durmuyo akşam üzeri bi başlıyo sabaha kadar hiç durmaz mı hiç uyumaz mı ne biliyim doğum yaklaşırken hareketleri azalır falan diyolar diyorum Allahım bizdemi bi tuhaflık var bide sıpalar büyüdü artık can yakıyo ama böyle karnına dokununca bi tarafları eline geliyo ya o duyguyuda çok özlücez sanırım🥰
Mltmdfn poyrazsmom_ ay ınsalla kasmam canım yanı keske doguma kadar yapmasalar zaten son ana kadar belli olmuyor ki bişey yani
Mltmdfn poyrazsmom_ ay ebet bişeyler cıkıyor sağdan soldan ama eli mi ayağımı belli değil minnoşların ama cidden can yakıyor artık kuvvetlendi sıpalar bide deşiyo resmen heryerimi😂
poyrazsmom_ Mltmdfn orası öyle tabi devlet hastaneleri zaten özeller gibi değil doğum anına kadar yapmıyomuş çoğu hastane hep öyle duyduk ama senin doktorun yapacak olursada cidden dediğim gibi hiiç korkulacak bişey yok biz çocuk çıkarcaz heyt be çatı muayenesimi korkutur bizi hahaha 😂
Mltmdfn poyrazsmom_ bide ne kadar erken yaparsa okadar dogum erken oluyormus yanı cogu muayeneden sonra nişan erken geliyormuş son haftalarda ilişki oyuzden onermiyorlar bile mesela. Hayırlısı olsun ya sağlıcakla alalım kucaklarımıza allah olmayanların da kucaklarını doldursun ınsallah🙏🏻Hangi hastaneye gidiyorsun daha dogrusu nerde yasıyorsun
esraakyz Bende 34 haftalığım kasıklarımda ağrı oluyor. Oturduğum yerden kalkarken sağdan sola dönerken karnım ağrım oluyor serviks kısalığım olduğu için erken doğum riskim var. Sizlerin dediği ağrıları bu haftalarda yaşayınca insan erken mi doğacak diyor ya
poyrazsmom_ esraakyz sürekli mi oluyor canım bende de 33-34ten bu yana 3-4 günde bir falan olurdu ama şuan arttı baya buna nst de sancım eşlik edince doktor bi ara erken doğum olabilir falan dedi banada ama şükür öyle olmadı sen kendine dikkat et serviks kısalığın varmış madem istirahat mi öneriyo doktorlar inşallah sorunsuz görürsün bu haftaları 😘😘bizlerde de doğum yaklaştığı için burdan anladığım kadarıyla herkeste aynı durum var