poyrazsmom_ Kızlar normal mi bu haftalarda artık bu neyi gösterir valla öyle bi sızlıyo ki alt tarafım bazende bebek çıkacak gibi baskı oluyo nişan falan herhangi bişey yok daha var mı benim gibi olan bu haftada
Busegulce poyrazsmom_ bende öyle ya 36. Haftadayım az önce ablama yazdım doğurcam herhalde diye bide sanki vajinamda bi yumruk var ıkınsam rahatlıycam doğum yaklaştı ondan herhalde
Darkgod poyrazsmom_ bugün bende de oldu o baskı bel ağrısı çocuk toplanıyor doğum yaklaştı ondan galiba bende de ne nişan ne su ama baya kötü oldum bugün
Bilgenureren poyrazsmom_ bende var öyle canım bende 37+2 yim benimde 2 gündur geceleri ve özellikle sabaha karşı sürekli adet ağrısı gibi bir agri oluyor tuvalette gidince rahatliyacakmıs hissi var ama cok zor geçiyor neden olabilir ki dogum yaklaştığında mi bilmiyorum
sevenpolat Ben 30+5 haftadayım 29 haftadan beri aynı şekildeydim doktoruma danışınca vajina genişlediği doğuma hazırlanığı için sızlama oluyor dedi yani normal
poyrazsmom_ Zelislida sana çatı muayenesi falan yapıldımı canım açıklık mı olmaya başlıyo sence artık
sevenpolat poyrazsmom_ yok canım açılma ile alakası yoktur son haftalardasın normal bu şekilde ağrıların olması
poyrazsmom_ Zelislida olunca haber eder misin bizede ☺️ Açılma falan var mıymış ben devlete gidiyorum olup olmuycamı bilmiyorum
poyrazsmom_ Darkgod evet bende bugün baya baya yoğun hissediyorum sanki çıkacak gibi bi anda batmaya başlıyor hayırlısı bakalım🤷🏻♀️😊
poyrazsmom_ Bilgenureren çarşamba kontrolüm var gittiğimde sorucam canım hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz az kaldı büyük ihtimal ondandır 🤩
Busegulce Bilgenureren benimde böyle oluyor tuvalete gidiyorum ama yok rahatlamıyorum normal herhalde baksana hepimizde var
yceren1501 Bilgenureren ben de 37. haftadayım 3-4 akşamdır ezandan sonra det sancısı gibi başlıyor bir kaç dakika tuvalete gidince rahatlayacakmış hissi oluşuyor uzanıyorum sonra tuvalete gidiyorum geçiyor yarın doktor kontrolüm var sorucam bakalım
melindam poyrazsmom_ İlk Doğumlar da 37den sonra Doğum Pozisyonunj Almaya Başlıyorlar Bizim Minnoşlar Normal Yani Şuanki Ağrınız Telaş Etmeyin ☺️