Zlhb cocukgelisimcianne_ ay benimkide özel sipariş çalışır ofis mobilyası falan😂 ama bize mecbur yapacak kendi yatak odamı falanda o yaptı 😂Her detayı çizdim verdim cm cm rafları çekmeceleri bide güzel kaplama yapalım (bu kısmı pek anlamıyor kımse ben mobılya ıcınde büyüdüğüm için)parlak ceviz olsun boyada dedim Allah razı olsun istediğimdende güzel oldu😍Sitelerde bu arada evet instagram yok onun müşterileri hep belli mimarları var onlarla çalışır genelde ☺️
cocukgelisimcianne_ Zlhb Montessori tipi için sen bana fiyat atar mısın özelden 😂😂 dolap , çekmece bide Montessori yatak 😍kaça yaparmış baban 😂 benim daha zamanım var doğumum eylül ilk haftası 😂
Zeyzeyka MinnakLiva ikea divan almıştım evlenirken boş odama hem gelen misafirim yatıyor tek kişilik çift kişilik olarak kullanıyorum hemde ilerde çocuğum yatabilecek, takımını alıcam ikeadan beşik dolap ve şifonyer olarak
Zlhb cocukgelisimcianne_ canım öyle rastgele fiyat olmaz ki ölçüsü var malzeme kalitesi var boya türü var neye göre istediğine bağlı
Zeyzeyka MinnakLiva divan özellikle aşırı kullanışlı bi şey misafirim geldi koltuk niyetine oturuldu çift kişilik yatak yaptım, kuzenimde kullanıyor kızı 2 yaşında koruma bariyeri almış takmış onda yatıyor şuan sağlam kullanıldığında genç olana kadar gider
drn5410 MinnakLiva ama tabi burdaki yorumlardan sonra çileği de düşünmüyor değilim 😅 almila diye bir mağaza da var net üzerinden ona da bakacağız 3ü arasında artık karar veririz inşallah
MinnakLiva drn5410 Bende çok kararsızım gidip yakından görmem lazım mobilyasını, bizim evdeki mobilyalardan hiçbi mağazada bulamıyorum aynısı gibi değil inşallah caplonbaa veya çilekten memnun kalırız ☺️
Nur_nur06 MinnakLiva canım mobilya bakarken şuna dikkat et sunta nın yeni adı sıkıştırılmıs yonga diyorlar çoğu almila Bellona istikbal baktığım modeller öyleydi ben ankarada oturuyorum siteler de babamın tanıdığı bir yere gittik mdf olan bi takım sipariş ettik gelmedi henüz en iyisi mdf diyorlar 🌸
MinnakLiva Nur_nur06 evet bende bu yüzden mağazalara güvenmiyorum mobilyalarımı kendim yaptırıyorum ama şuan yaptıramayacağız almak zorundayız nereye güvenmeliyim bilemedim
Sibelgokhan MinnakLiva ben civilden aldım, hem fiyat olarak uygun hemde mdf malzemesi .çokda memnun kaldım ürününden . Bir sıkıntı yaşamanız durumda ,müşteri hizmetleriz e baya bi ilgili. Baby darling.firmasinin ürünleri.tavsiye ederim
MinnakLiva Sibelgokhan teşekkür ederim bakmıştım civile ama beğenemedim model olarak çok güzeller ama ☺️☺️🌸