LeylaGlayKk Bence bebeğiniz olmadan çok fazla biberon ve emzik almayın ben oğlumda öyle bi hata yaptım bi sürü para verip en iyisi olsun diye emzikler aldım oğlum emziğe alışmadı.biberon olarakta cam almıştım yine oğluma ama çok şükür çok güzel emdi hiç kullanmadım biberonu ihtiyacım kalmadı şimdi ise bi tane dr brown aldım ama cam değil çünkü cam çok ağır oluyo hastane çantasınada en küçük suluk biberon gibi oluyo 30 cc sanırım ondan koydum sütüm geç gelirde mama vermek zorunda kalırsam diye
Obsesifk LeylaGlayKk valla bende dr brown aldım ama pişman oldum bilsem doğduktan sonra emme durumuna göre alırdım ama indirimden almıştım baya uyguna
ayla-bc PerihanYigit anladim canim.bende sirt cantasi dusunuyorum ama daha hic bakmadim.ciktigimda her ikisinede bakiyim.tesekkur ederim😊
ZeynepKarataTeytey Mine32 Ben aldım dün kurduk. Tekerlekli ayaklarında sıkıntı var sanki iyi durmuyor ayakta ama idare eder olarak iyi sallanıyor olması ve kurulumun basit olması iyi ben annemin yanında yapacağım için doğumu aldım normalde park yatak almıştım hiç yoktan iyi demek için alınabilir
Milen Bende avent emzik biberon almıştım ama nuk emzik de alternatif olsun diye aldım bugun şoktan alt açma ve pamuklu mendil de aldım yani ayırttım yorganı beğenmedim fazla çantada yoktu zaten
Minanin_Annesi Çanta hiç güzel değildi yani başka bir çanta alınır biraz daha verip bence almayin kalitesiz geldi. Nevresim ve yorgan kalitesi hiç iyi değildi Bebek mendilleri alinabilir Küvet de a101dekine göre kalitesizdi yani a101deki daha iyiydi bence MOlfix bebek bakım örtüsü alınır ben aldım 👍
Kubraahlas havuz toplarindan aldim... canta gercekten guzel degildi hemen dagilabilecek bir canta ama butcem yok diyosaniz kacirmayin tabi... kuvet kucuk a101e gore, nevresimleri begendim hos resimler vardi uzerinde kovalarda baya kucuktu A101e gore..
Deletedmom35 A101 den alışveriş yapanlar şanslı çünkü herşey kaliteliydi şoktakiler bana çok basit geldi sadece çanta aldım yedek olsun diye başka alınacak bişi yok