Hatice_aselmina Kızlar ayın 15 ne sezryan olucam inşallah sezrryandan iki gün kaliniyor ya hastanede virusten dolayı gene iki gunmu tutuyorlar yoksa bir gün falan mi bilgisi olan yazabilir mi
Ay-se-tufnk Hatice_aselmina kac haftaliksiniz ? 1 gun tutuyorlar hastanede normal dede sezeryanda da bir gece kalınıyor virusten dolayi
Snmdnz Hatice_aselmina ozelde 1 gece kaliyorsun canm 14mayista bende sezweyan olucam ilk dogumdada 1 gece kaldim bundada 1 gece kalicam herhangi bi sikintin olmadigi surece 1 gece kaliniyor ama devlet cogunlukla 2 gece felan tutuyor canm
Hatice_aselmina Ay-se-tufnk canım 36 haftalık oldum.ikinci sezeryan olacak ve arasında çok olmadığı için yani kızım 9 aylıkken hamile kaldım doktor erken alacak kızımda iki hece kalmıştım acaba dedim virusten dolayı bir gün mu tutarlar
Hatice_aselmina Ay-se-tufnk canım 36 haftalık oldum.ikinci sezeryan olacak ve arasında çok olmadığı için yani kızım 9 aylıkken hamile kaldım doktor erken alacak kızımda iki hece kalmıştım acaba dedim virusten dolayı bir gün mu tutarlar
Hatice_aselmina Snmdnz canım özelde yapicam kizimida özelde doğurdum sezeryanla iki gece kaldım özelde
Ay-se-tufnk Hatice_aselmina Allah bagislasin evlatlarini 🙏 1 gun tutuyorlar bir tanede rafekatci tek alyrlr tedbir amacli