Busradonmezus 26+3 um merdiven veya yokuş çıkarken acayip nefes nefese kalıyorum terleme filan yok ama daraliyorum bunaliyorum kıyafetler de dar geliyor artık 8 kilo almışım evde egzersiz yapaniniz var mi
Nursen977 Busradonmezus sen yine iyisin ben 22 haftada öyle oldum ve 8 kilo aldım😅 özellikle gece yatarken çok zorluyor
Misssimsek Busradonmezus 29 haftaligim bende oturup kalkarken bile nefes nefese kalıyorum. Hele yemeklerden sonra daha beter. 9 ayı nasıl tamamliycaz çok endiseliyim 😂 10 kilo kadar aldim
Aygul01 Busradonmezus nefes darlığını ben hamileliğimin basından beri yaşıyorum. Eğilip kalkayım iki bisey yapayım zannedersin ki koşu yolundan geliyorum😋
Irazca35 Busradonmezus ayyyy bende çok kilo aldım. 63 ile hamile kaldım 79 oldummm a dostlar 😂 nasıl aldım bukadar bende hiç anlamadım hamile kalmadan hep spor yaparım falan diyodum hepsi yalan oldu valla aman canım sağolsun be kaç kez hamile olcam sanki 🙈🙈🙈
Busradonmezus Misssimsek böyle giderse zor valla fit bir anne olmak imkansız gibi ünlüler nasıl beceriyorlarsa
elen1 kız bırak yokuş inip çıkmayı birilerine bişey anlatırkan bile ayyy yeteeer darlannndım diyorum nefesimi kontrollu kullanamıyorum 😂
Misssimsek Busradonmezus valla artık yapacak birşey yok 100 kilo da olsam pek umrumda değil açıkçası yeterki bebisler sağlıklı olsun. Nasıl olsa bir şekilde veririz kilo yani inşallah 😂😂😆
nebihe5334 Bende 21 haftalık hamileyim ..9 ay nasıl bitecek bende merak ediyorum .Hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız İnş bebeğimizi