B_marzi Kızlar ben normal çaydan baya tiksindim içemiyorum sürekli süt ayran başka birşey yok sabah da çay gibi sıcak birşeyler içmek istiyorum acaba yeşil çaylardan meyve çaylarından içebilir miyim bana büyüklerim olmaz çocuğu bile düşürürsün dedi
1Anne_ B_marzi yeşil çay hakkında bende öyle söylentiler duydum ne kadar doğru bilemem doktoruna danış derm
hilal_yener B_marzi her meyve çayları veyada o tür şeyler çok zararlı kesinlikle doktoruna sormadan içme yeşil çay ve ada çayı mesela düşük yapıyor
zeyzey95 B_marzi ıhlamur içebilirsin rezene olur. Ama diğer çaylar için doktoruna sormalısın çoğu bitki çayı içilmiyo
ipek-8 Yeşil çayın söktürücü özelliği var ada çayı yeşil çay haricinde ıhlamur papatya falan içebilirsin yani benim doktorum iç dedi hatta meyve çayı tüket bol bol diyip duruyor bende hemen hemen hergün içiyorum
Aybukeb Benimki de yeşil çay harici hiçbir başka bitki çayı içmiyorsun demişti ıhlamur da olabilir demişti ben arada içiyorum yeşil çay ay yeme kilo alırız içme birşey olur vakit nasıl geçecek bilmiyoeum ya