Merhaba hanımlar 22 yaşındayım 2017 de evlendim 3 senedir bebek bekliyoduk şükürler olsun artık gebeyim benim doğum sürecim bayağı değişik. 15 yaşında bi kaza geçirdim traktörün altında kaldım cigerlerim patladi karacigerime yama yapildi akcigerim uyutularak büyütüldü 15 gün yogumbakimda kaldın yaşamaz bu ölür dedikleri kisi benim aradan geçen 1 buçuk sene sonra da bağırsağım tıkandı 1 metresini aldılar daha yaşi küçük tekrar ameliyat olmasın diye apandistimi de aldılar.Cok şükür o günler geride kaldı şimdi 3 senelik evliyim 38 haftalık gebeyim yaşadığım ameliyatlardan ötürü hiç bi doktor bana ben dogurturum diyemedi hiç biri o riski alamadı devlete de gittim özele de gittim Izmır Ege üniversitesinin özeline gittim oraya bile güvenemedim bide su salgın yüzünden Izmirdeki doktorum randevularımı iptal etti bidaha hiç arayıp sormadı şimdi Özele gidiyorum Turgutlu da Müfit bey son carem ona güvendim artik son haftalarim 17 Mayis son şuan sancim yok acilmam yok eger kendi kendine sancim acilmam olmazsa suni vercekler hala daha acilmam olmazsa Izmır e sevk etcekler çok korkuyorum doğumum normal doğum olursa epidural olcak ona rağmen korkuyorum bana akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var.Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.Cok korkuyorum 38 haftalık anne adaylari yazarsanız çok sevinirim.Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın hepimiz sağ sağlim kurtulalım inşallah 🤲🤲🤲