Frutti dinlemeseydin keşke bizede öle diolrdi burda bana kızlar o zmnlar dediler ki araştırmaya git 3 kayıp yaşadım de öle yaparlar dedi bende istanbul hasekiye gittim dedim 3 kayıp yaşadım hemen 2 tüp kan aldılar pihtlsma 1 buçuk ayda genetik 3 ayda cıktı genetik temiz ama diğer teste işte pihtlsma cıktı şok oldum ama anlamdigik iğne kullandgm halde 2.dede kalbi durdu düşük doz mu ondan mi dedik doktor hayır sanmiorm 3.ye 4.ye bakcaksin dedi cevremde bunu yaşayanda yok herkes hamile kalıo doğum yapio bi ben olunca millete garip geldi annemler bile nie bole oluo diolr di anlattım bizim zmnda pihtlsma mi vardı o da ne bizim genimizde ne var mis ben 4 tne dogrdm ailede tek halam öyle işte doğmuş kuzenim vefat etmjs sonra 1 kiz 1 oğlu olmuş bana demişti kürtajımda o da daha yeni kafayı yedim ben bu testlrdn o kdr arasredmmi kimi dio iğneyle kaybettim kimi dio iğnesiz doğurdum olmasına rağmen pihtlsma dio anlamadım gitti bende bıraktım araştırmayı doktorum bi sürü şey kullandrio olmasın die kendimi el işine verdim havlu istiorm öğrendim kafami oyalio burdada daha kötü şeyler okumuyorum ben çok takiodum kafama varya hesapları kapatmıştım bunu gebelik öncesi açtım tekrr arkadaşlarım var burdan onlar için seninde meleğin olmuş bu çok güzel bisey bence herkese nasip olmaz üzülüyoruz evet yasayan anlar ama bu dünya gerçekten yalan sonuçta ölucez bak kardeşini göndermiş mucizen rabbim tekrar nasip ettiyse vardır bir bildiği ben içimi hep öyle rahat ettriyorum bi arkasında öle kalbi durdu mesela simdi oğlunu kucağına alçak ve ne test yaptırdı ne araştırmış kiz cook rahatmış kafası ben diorm nasip işte o 2.de kucağına alio bense 2.de yine aynısı oldu 3.bu rabbim sen bilirsin bunu nasip ettiysen vardır bilgn diorum tüp.bebek kapılarında bekletmiosn tekrr nasip ediosun benim de imtihanm buymuş diorm😌