nurella42 Biricikkizimla malesef canım bazılarına hat safhada duygusallık veriyor herşeye ağlayan biri oluyor bazısı da agresif hep bu hormonlardan 😂 kontrole gidiyorsundur sanırım demi
Biricikkizimla nurella42 doktorum yok ki kime gideyim🤦 1 ay oldu geçti hatta devletten bi doktor buldum iyi olursa ona devam edicem bakalım ne alemdeyiz hiç bir fikrim yok bebeğimle alakalı biliyo musun
nurella42 Ozlmece22122 sen bizim bu durumumuza gülünce ben de o şekilde cevap verdim ki gerçekten de öyleydi ama tabiki bebiş çok istediğim için beni bu anları bile bezdirmez rabbim sonuna kadar sürdürsün
Ozlmece22122 nurella42 sen ona takılma ben kendi halime de gülüyorum kız benim üçüncü bebek hem şuan sizin en keyifli olan zamanı 😁 25 ten sonra ağırlaşıyor insan hareket edemiyor sağlıkla al kucağına 🤗😊😊
nurella42 Ozlmece22122 aminn inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun her sürecin kendine has zorlukları var
nurella42 Biricikkizimla maşallah canım iyi sabrediyorsun ben elimden gelse her hafta gidecem geçen hafta gittim bak şimdi önünde 2 hafta var muayeneye çatlıyorum ki bi görsem nasıl.diye.. Içini ferah tut inşallah bebişin sağlıkla büyüyordur 🤲🏻🤲🏻
Fatma1606 nurella42 benimde aynı şekilde olmuştu canımm 11+3 deyiz 11. Haftaya girdiğimizden beri bulantılarım çok şükür azaldı darısı tüm güzel annelerin başına inşallah 😇
nurella42 Biricikkizimla her hafta gitsem keşke diyorum canım gidiyorum demedim 2 3 haftada bir gidiyorum hastane değil benim gittiğim özel klinik daha rahat oluyor