Merveyl1 Deletedmom316 rahim ağzı yetmezliği var zaten canım son hamileliğimde dikiş olduğu halde kaybettim iki bebeğimi de
Deletedmom316 Merveyl1 😔çok uzgunum Rabbim yardimcin olsun çok aci bir durum Rabbim birdaha yaşatmasiin
Merveyl1 Wonderanne Ayy düşünmek bile istemiyorum inan ki. Ama çokta pişman oluyorum keşke hamile kalınca direk yaptırsaydım neden böyle oldu diye
Wonderanne Merveyl1 yani illa muskaya gerek yok kendi duanı kendin et aç yasinden oku duaları aç youtubetan dinle önemli olan niyet
Merveyl1 Deletedmom316 amiiin inşallah MeltemNermin Dediğim gibi ben gitmedim devlete ama kuzenim cihan Toğrul a gitti ve çok memnun kalmıştı gerektiği gibi ilgileniyordu dedi. Araştır istersen cihan beyi
MeltemNermin Merveyl1 Malesef ki devlet hastanesinde hic guzel açıklama yapan yonlendiren doktor yok tabi bana gore.
Merveyl1 MeltemNermin Biz şehir dışında olduğumuz için pek bilmiyorum doktorları Çorum’da ama ailemiz orda onlara yine sorarım. Ben Sabri beye gitmiştim yıllar önce yengem de dogumunu onda yaptı ve sürekli ona gider.