Merveyl1 2 düşük yaptım, 3 yıl önce 28 haftalık erken doğum yaptım ve 7 ay önce kaybettim oğlumu. O süreçte bana da aynısını demişlerdi. Ümmü sübyan falan. Bu varmı bilemem ama ben şöyle bir hikaye anlatabilirim size. Oğlum muharrem ayının 20.günğ doğdu, muharrem’den sonra safer ayı gelir ve oğlum 17 günlükken herşey yolunda giderken doktorlar aradı ve kaybediyoruz dedi. Eşime defalarca adını koyalım dememe rağmen eve çıkınca, iyileşince koyarız dedi. Ama ben araştırmıştım bebeğin kulağına okunan ezan ve kamet bebeği korurmuş. Bir gün çocuğumun durumu çok kötüyken eşimi aradım ağlayarak ve çocuğumun ismini koy bugün hi. Değilse ismiyle gitsin dedim. Eşim iş çıkışı hastaneye geldi ismini okudu kulağına. Ertesi gün her şey değişmişti. Nöbetleri durmuştu. Ama oğlumu 7 ay önce kaybettim. Şimdi yine hamileyim ve her gün koruyucu dualar okuyorum, 10 kat daha fazla dikkat ediyorum bu konuda. Dua ve tedbir ile her şeyin değiştiğine şahitim ben. Rabbim kucağınıza boş koymasın sizinde yaşadıklarınız çok ağır