Fatmaaltin Hanımlar size bebek bakim seti uni babyyi guzelmi almayı düşünüyorum fikir verirmisiniz lütfen
isimsizbebek Fatmaaltin bütün gerekli gereksiz şeyleri aldım ama bir tek onu almadım x😂 bana fazla pahalı geldi o yani şu an 2.5 aylık bebeğim sadece tırnak makasıni kullandım ona ihtiyaç oldum zaten tırnak makası ile törpü almıştım 10 TL falandı ikisi
Merbe61 Fatmaaltin üni baby içerik açısından temiz degil onun yenrine e bebek markası baby ne alsanız daha sağlıklı olabilir maddi sıkıntınız yoksa benim tercihim mustela onu alıcam iş da bakabilirsiniz deterjan olarak ta green clean bitkisel bebek deterjabi aldım hiç kimyasal yok emzik ve biberon temizleyicisi ve leke çıkarıcı da o marka aldın
isimsizbebek Fatmaaltin şampuan mustela kullanıyorum. Deterjan dalan roxy granül. Yumuşatıcı kullanmıyorum
MinnakLiva bebek bakım seti derken ben ayrı ayrı aldım Bepanthol sudokrem unibaby, deterjanları unibaby babyme ve durugranül aldım
Fatmaaltin MinnakLiva bebek bakımı derken şampuanı falan kastetmiştim aslında 😊 bende uni baby almayı düşünüyorum