003342 Hanımlar ilk defa böyle biseyle karşılaşıyorum basına gelen var mı 38 haftalık hamileyim hemoroid olmuşum biraz araştırdım hamilelerde çok oluyormus sonra geçiyormuş endişelenmeli miyim 😭😭😭 Basına gelen var mı nasıl bi yol izlediniz
Elsa321 003342 bende de yeni oldu demir hapından oluyor normal doğum istiyordum bakalım nasıl olacak 😞
003342 Elsa321 napcaz peki doğumdan sonra doktora mi gitmek gerek ya yoksa kendi geçer mi ki ay çok da utanılacak yerde yaa😭😭
Zynptsn Bendede çıktı ve çok rahatsız ediyordu doktorum fitil iki kırem verdi dünya varmış dedim doktoruna. Söyle. Hamilelerin kullandıgı ilaçlar var bide o bölgeyi yani şişen tarafı vazalin olur nemlendirici krem olur nemli tut canım
003342 Zynptsn benim 3 gün sonra doğumum var 😭Artık doğumdan sonra tedavi olurum nemli tutmak mı gerekiyor ne işe yarıyor öyle geçiyor mu
Zehra1905 Nasıl oluyo peki bende de var gibi demir ilacını içtikten sonra kabızlık başladı korkmaya başladım çünkü bende normalde de kabızlık var bağırsak hastasıyım kabiz olmamaya çok dikkat ettim ama ilaç yaptı bu defa da 😔
003342 Zehra1905 biraz araştırdım da Demir hapı,hareketsizlik,bebeğin baskı yapması hemoroidi ortaya çıkarıyormuş.Doğumdan sonra geçer diyorlar ama bilmiyorum şuan çok moralim bozuldu
Zehra1905 003342 benimde aynı şekilde Canim çok sıkkın bu yüzden ama yaşayıp görecez bakalım inşallah ilerlemez
Zynptsn 003342 hayır nemli tutmak gecirmiyor sağdece ataraf dışarı çıktıgı için kuruma yapıyor doktorum bana gelene kadar yumuşak tutmaya çalış sıcak buhara otur krem sür. Biraz olsun rahatlatır dedi ilaçsız fitilsiz geçmiyor kullanmaya başladıktan dört gün sonra geçti