Hayalet Dini bir isim vardı onu koymadık normal başka bir isim koyduk kuranda geçmiyor ama gunah mı sizce herkes keşke kurandanda bir isim koysaydınız diyor çocuğuma bir şey olacakmış gibi hissediyorum artık hamileyken muhammet koyarım diye düşünmüştüm ama herkes adını bozar diye koyamadık
Mltmdfn Hayalet allah aşkına neden günah olsun onu söyleyenler bence geri kafalı ay çıldırıyorum söyle sacma seylere ya
Zuhraa Hayalet kuranda gecmesi gerekmiyor anpaminin guzel olmasi lazim canım. Kuranda da bir suru isim geçiyor ama anlamlari kötü. Millet cok biliyor gibi konuşuyor iste takilma
Kubra-71 Hayalet valla bende çıldırıyorum böyle düşünen insanlara kuranda geçmesi şart değil ki rahat ol kimseye kulak asma konuşan çok olur
Hayalet hilal_yener Mltmdfn Zuhraa peki kızım olsun şu ismi koyarım yada oğlum olsun şu adı koyarım deyip koymasanız bunun sorumluluğu da var mı ben diyordum hep olursa oğlum Muhammet koyarım ama sonra herkes dedi ya adını bozarlarsa falan isim vermedim daha sonra da şu olaylar oldu hiç düşünmedim eşim de aşı için gitti eski beğendiklerimizden bir tane koydu nüfustan çıktıktan sonra aradım geç olmustu ama aklıma geldikçe dava mı açsam yoksa filtre versem oruç mu tutsa yapmadım diye bilginiz var mı
Acemi-anne Kuran da gecmesinden ziyade anlamının güzel olması gerekiyor Kuran da seytan ismi de geciyor ama anlamı nasıl ona bakın. Biz anne babaların herseyden önce anlamı güzel bir isim koymakla mükellefiz mahserde de o isimle cagrılacak evlatlarımız . Ama su da var ki zamane anlamsız modern isimler yerine dini kuranda gecen anlamı güzel isimler olması daha iyidir
Zuhraa Hayalet yok kuzu yok bende genc kizligimdan beri oglum olucak ilk alparslan koycam diyordum herkes koydu diye vazgectim şimdi isim arıyorum niye birsey olsun ki esim muhammet cihangir diye tutturdu bende onu istemiyorum. Isimleriyle yasasinlar dert etme böyle nasip degil demekki o isim ona
m_yel Hayalet çocuğa güzel ve anlamlı bir isim koymak gereklidir, çocuğun anne babası üzerindeki hakkıdır. konulan ismin Kuran’ı Kerim’e geçmesine gerek yok, Kuran’a geçmiyor diye bir günah da işlemiş değilsiniz. milletin temelsiz vesveselerini dinlemeyin
NidaTrk93 Hayalet Kurandan koymak şart değil Rabbim çocuklarına güzel anlamı olan isimler koyun diyor öyle sıkmayın kendinizi
Bilgebykl Hayalet ne alaka arkadaslar boyle seylere prim vermeyin artik. Ben ozellikle kuranda gecen isim koymayacagim
1994ozg Hayalet bırak geri kafalıları ya bizim koyacağımız isimde geçmiyo kesin dırdır ederler diye kimseye söylemiyoruz ismi
Zlhb Hayalet saçmalık Kuranda geçmesi değil anlamı önemli Kuran da Kezbanda geçiyor ama yalancı demek yani🤷🏻♀️Kuranda geçsin diyenler kaç kere meal hatmi yapmışlar acaba herkes bol bilgiler müdürü ya laf olsun torba dolsun
AysenurSarenur Hayalet benim koyacağım isim de kuranda gecmiyo canım hz. Ibrahimin eşinin ismi ama sadece anlamı güzel diye koyuyorum yani önemli olan anlamı