Babyveannesi Kızlar anne bebek çantası önerileri alabilirmiyim nerden aldınız memnun kaldınızmı ben trendyol ve e bebek arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum🥰
sumeyra00 Babyveannesi https://instagram.com/anne_bebek_canta?igshid=dyk9cbibrwc1 ben bu siteden aldım canım o kadar güzel ki bayıldım çok geniş ve çok rahat kullanımlı first lady markalı olandan aldım herkese de gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum 😍
ecrinefsaerva Babyveannesi ben civil den aldım baya da teferruatlı. Bölmesi çok ve içi geniş tavsiye ederim
Hilalcann sumeyra00 mağazada görmüştüm 180 tl fiyati vardı internette daha ucuzunu bulurum diyip almadım arıyordum sayenizde buldum çantayı inanılmaz kullanışlı güzel teşekkkür ederim çok çok
sumeyra00 Hilalcann rica ederim kuzum bende çok çok beğenerek aldım ve çokta memnun kaldım çok kullanışlı bir çanta 😍
Eternallove Henüz almadım ama trendyoldan bakabilirsiniz u.s. Polonun çantasını çok beğendim onu alacağım
Busraklc01 Ben trendyoldan bag mori’den aldım canım çok güzel ve instagramdakilerden daha ucuza geliyor. Normalde baya pahalı fiyatı
sde2206 İnstagramda cantamarket diye bi sayfa var ben ordan aldım kalitesi falan çok güzel tavsiye ederim