En yakın arkadasımın ovulasyon testi yorumlar mısınız kızlar acaba hamile mi ♥️😍

♥️

Buda bugünki ovulasyon testi
adete 6 gün kala 🤷‍♀️

Arzumms, başlığı Kızlar bakar mısınız bi♥️🤷‍♀️(ovulasyon testi) olarak değiştirdi.

Nehir66 kuzum kareli defter üzerinden kontrol etmek zor oluyor göz yanıltıyor .

mlsmrtgl anladım canım 🤷‍♀️Bu şekilde Hazırlamış arkadasım 🤷‍♀️

Tugce1803 canim ben sizi acizik anlayamadim yanlis anlamayin gebelik icin t c den daha koyu olmasi gerek diyosunuz dimi? E tamam o zaman bu t c den daha koyu neden yumurtlama ? Çunki o gun benim kine de 6 gub varken bana gebelik olmasi için t daha koyu olmasi gerek dediniz simdi kafam karişti

Nehir66 canim arkadasin kendi paylaştimi bu testleri burda ? Çunki senin paylaştigir resimin aynisini bir kiz post açip paylasti bilemedim

Nehir66 ben ovulasyon testinden anlamıştım hamile olduğumu ama şöyle adete 5 6 gün kala silikti ikinci çizgi sonra 2 gün kala falan yaptım ikisi eşit koyulukta çıktı sonra bir gün önce yaptım daha koyu çıktı ikşnci çizgi birincidwn adet günü de kopkoydu artık gebelik testi yapmadım 5 falan gün geçince kan vermiştim