Eemmyy Merhabalar😊 D witamini damlasını dr ekmeğe filan damlat demişti ama ben sadece meywe suyu ile içebiliyorum. O şekilde içtiğimde ilacın etkisi kaybolur mu acaba.🤔
turunculuanne Eemmyy hayır canım ekmeğe dökün denme sebebi madde kaybı yaşanmasın diye. Yani ekmekle bir alakası yok aslında. Başka şeylerle birlikte de alabilirsin
Eemmyy MinnakLiva bi ara öle içtim sonra portakaldan tiksindim. Mecburen hazır meywe suyu ile içiyorum
Eemmyy zeyzey95 bende bir defa denemiştim direkt içmeyi, ama sanırım o yüzden diğer şekillerde içemiyorum. Tadını aldığım için midemi bulandırıyor
zeyzey95 Eemmyy zaten 3 damla damlatıyorum ben tadı zeytinyağı gibi hemen su içiyorum gidiyo ilk gün tadını bilmediğim için benimde midem bulandı şimdi alıştım
Deletedmom92 Mom9272 Balım suya damlatıp icince, damlanın bi kısmı bardakta kalabiliyor.. O yüzden ekmeğe damlatıp yemek daha dogru sanki💚 Ben günde 6 damla seklinde kullanıyorum☺️
nesli-34 Kizlar ben biraktim 3 gun tek icebildim mide bulantisi ve eksime yapti gun boyu bisey yiyemedim demir ilacinida biraktim 🙄🙄 ac kalacagima birakirim daha iyi 😔
Eemmyy nesli-34 kendi kendinize bırakmayın bence doktorunuzla görüşün. Önemli ilaçlar çünkü gebelik döneminde
Deletedmom92 Mom9272 Ekmeğin içine sevdiğin peynir, domates vs. bisey koyup öyle yee kuzum. Yada hemen ardından ağzına sevdiğin biseyide at.. Tadı bastırsın🤭 Yoksa sadece ekmeğe damlatınca bende tiksiniyorum tadından 🤭