Hkmt Kızlar Mrb 34+3 oldum bi kac haftadir geceleri boynum ensem vucudumun ustu cok terliyor incede giyiniyorum aslında normal mi yasayan var mi acaba ??
Snmdnz Hkmt sorma canm 37+1 haftaligim 1 haftadir oyleyim esime bagiriyorum artik adam napcaksa sanki
Seyma_Eren Hkmt benimde öyle canım her sabah atlet bluz değiştiriyorum hatta bazen gece bile uyanınca değiştiriyorum
dfnomr Hkmt normal canim bende o haftalardan beri ayni sekilde her gece terliyorum ince örtündüm gecmedi yarim kollu giydim yatarken olmadi akisina biraktim artik 😂
Yesmckmk Bende öyleyim gece uyandığım da su içinde kalmış olarak kalkıyorum ama sebebini hiç bilmiyorum. hayatım da ilk defa böyle terliyorum 😂
Hkmt Snmdnz snn artik bitmis normaldir bence ☺️ Bilemiyorum ki kontrolumde doktoruma sorucam belki soran olduysa merak ettim baska bir sebebi falan mi var acaba diye 🥵
htcirfnylmz Bende 29 haftalığım 1 haftadır bende terliyorum ve sıcaktan uyuyamıyorum. Bence havalar ısındığı için olabilir. Eşim yorgana sarılıyor ben atıyorum üstümden gün aydınlandığında camı açıyorum öyle dalıyorum uykuya 😂