Herkese merhaba 27 nisan günü Ada Nur’umu kucağıma almak nasip oldu ❤️Hergün burda doğum hikayeleri okuyup hayal kuruyordum acaba banada yazmak anlatmak nasip olcakmı diye çok şükür nasip oldu ❤️ 5 senelik hasretim sonunda son buldu 🙈 Gelelim hikayemizee :)
37 haftaya kadar çok güzel bir hamilelik süreci geçirdim sadece miğde yanmam vardı onun dışında aman aman bi şikayetim yoktu taa ki o güne kadar herşey çok güzel gidiyordu kontrole gittiğimizde bebeğimin gelişimi 35 haftayla uyumlu kilosu 2500 gr suyumuz kalp atışlarımız nstmiz iyi o gün bizi eve gönderdiler yakın takibe alıcağız dediler her hafta kontrol 38 haftada gittiğimde yavrum hala aynı hiç bi değişiklik yok ama doktorum 3 hafta gerilik var fakat birşey olacağını düşünmüyorum son bir hafta daha bekleyelim hala aynıysa doğumu başlatalım dedi 39 haftada gittiğimde 36 olmuş bütün ölçümler doktorum iyi güzel en azından bi gelişme var dedi ve beni nstye gönderdi nstye bağlandım o da ne yavrumun kalp atışları düşüyo hemen yatış verdiler doğumhaneye çıktım hazırlandım doktorum geldi tekrar nstye bağladı eğer kalp atışları normal dönerse suni sancı ile normali deneyelim dedi baktıkki kalp atışları hala aynı değişmiyor acil sezeryan dediler hemen beni apar topar hazırladılar ameliyathaneye alındım ve yavrumun o güzel sesini duydum o an dünyalar benim oldu ağzımdan ilk çıkan kelime çok şükür sağ sağlim rabbim seni bana bağışladı dedim ❤️ Ameliyata girmemle çıkmam 30 dk idi. Belimden vurulan iğneyi hiç hissetmedim sadece ilacı sıktıklarında bi ürperdim okadar ameliyat sırasında sadece çekiştirmeleri ve bastırmaları hissediyorsunuz ben bi an acı duyuyorum hissediyorum diye bağırmıştım halbuki sıfır acı işte psikolojik herşey 😂😂 sonra odamıza geçtik tabi dikiş ağrılarım çok fazla ama dayanılmıcak gibi değil zaten yavrumu gördüğüm an bütün acılarım dinmişti ilk yürümeyi kendim kalktım yürüdüm hiç kimse yardımcı olmadı Bebeğimin ihtiyaçları içinde keza öyle ertesi gün taburcu olduk şuan 6 günlüğüz ikimizde iyiyiz elhamdüllilah 🙏 hala dikiş ağrım var birde kabızlık problemi çekiyorum inşallah en kısa zamanda onlarda geçer 🙏
Kilomuz 2555 gr boyumuz 48 cm 😘 Biraz minnoşuz zayıfız ama toparlanıcaz Allahın izniyle inşallah 🙏
( özellikle gelişim geriliği olan anneler lütfen kafanıza takmayın ikili üçlü dörtlü ayrıntılı ultrasonunuz iyiyse 2-3 hafta gerlikten Allahın izniyle hiçbir şey olmaz ben iki hafta kafayı yedim düşün düşün heder oldum lütfen sizlerde üzülmeyin kafanıza takmayın boş yere stres kendinizi rabbime bırakın o herşeyin en iyisini en hayırlısını nasip eder )
Evet güzel anneler bizim hikayemizde böyleydi rabbim sizede inşallah kolay doğum Bebişinizide sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder 😍🙏