Cicilibicili Almad10 Forum kuralları gereği satış ve reklam içerikli postlara müdahale etmekteyiz. Bu nedenle postunuz silinmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 💜 Reklam ve iş birliği için reklam@happydigital.co mail adresine başvuruda bulunabilirsiniz.
busranne Cerenssn size doktor mu söyledi yoksa programdan mı benimde 3 ağustos gösteriyor doktor bişey demedi
Cerenssn busranne ultrasonda hemen hemen öyle gösteriyor programda o günü gösteriyor ama normal doğum günü 4 agustos sezeryanıda 21 temmuz olarak hesapliyorum ben
busranne Cerenssn benim ilk olduğu için fazla bilemiyorum bu kontrolde dikkat edeyim bende yazan günü :) sezeryanı nasıl hesaplıyorsunuz
Cerenssn busranne yani canım sana en basit şöyle söyleyim hesapla 3 agustostan bir 14 gün öncesini hesapla 20 temmuza felan denk geliyor 38 hafta olarak hesaplarsak tabiki sezaryende
Nesslihan Arkadaşlar bugün ani mide bulantısı ve mideme giren ağrıyla uğraşıyorum. Sanki kussam rahatlayacam ama kusamıyorum da sizde de böyle ani bulantılar falan oluyor mu bu haftalarda. İlk aylarda fazla bualntım falan olmamıştı benim