Ceren44 Merhaba kızlar 28+5 im bebeğim çok az hareket ediyor birde sanki hep bir tarafta duruyormuş gibi geliyor sıkışmış gibi sizce bu normal mi sizin nasıl geçti bu zamanlarda yada geçiyor
Hatice-02 Ceren44 canım bende 28 haftalığım bu haftalarda böyle olması normal su iç bol bol toplanmasını rahatlatır biraz daha
Fatma8988 Ceren44 sağa sola dönük yat bakalım illaki kayıyor vuruyor heryere😅 susuzlukta hareketsizlik yapıyor demişti doktorum.
Ceren44 Hatice-02 merhaba canım su içiyorum aslında ama normalden daha az hareket etmesi tedirgin ediyor beni
basakaydemir Bende 28+1 deyim. Ama inanılmaz hareketli . Özellikle geceleri ve yemek sonrası . Ayaklarını havaya kaldırarak yete uzan ara ara bebeği rahatlatmak gerekiyor
Ceren44 basakaydemir merhaba canım benimki de yemek yedikten sonra dün doğru düzgün hareket etmedi ve yemekten sonra karnım çok sertleşiyor, sende de öyle oluyor mu ?
Hatice-02 Ceren44 canım şu üç dört gündür benim bebeğimin hareketleri düzene girdi sebebini süt ve toz nesquik karışımına bağlıyorum yani seviyor sanırım dene istersen sende
basakaydemir Ceren44 yediklerine dikkat gaz yapan yiyeceklerse gaz yapıyor sertleşme normal. Bazen bi tarafa toplanabilir. Ama gün içinde mutlaka hareket etmiştir normal kesinlikle