Greyy90 Kuzeyimmm58 bugün moladayım eşim nöbetçi 😀 ama dün karnıyarık ezogelin pilav cacık vardı yarın yoğurtlu tantuni yapcam
mikican Kuzeyimmm58 Dün Ezogelin çorbası ve kuru dolma yapmıştım ama arttı bugün yanına bir şeyler arıyorum ne gider acaba kuru dolmanın yanına??
Tatlisannedilekk Kuzeyimmm58 dünden biraz biber dolmasıyla revani kaldı eşimde peynirli poğaça istedi çay demlerim bide yeter çok şükür bugünde böyle😊
Oflugelin Kuzeyimmm58 eşim güveç ve salatsyi yapıcak bende arpa şehriye pilavı yapicam sonrasına künefe 😊
DenizOkyanus mikican yoğurtlu çorbalar , yayla veya soğuk çorba olabilir buğdaylı nohutlu düdüklüde hemen pişer
Greyy90 minikmucizemmm-123 mersinin tantunisini bilir misin canım normal lavaşa içine istersen kıymadan istersen tavuktan koy bildiğimiz döner gibi iç harcı rulo yap onu sonra üzerine sarımsaklı süzme yoğurt ensona da tereyağlı sos foto atmıyorum can çekmesin diye görseline bakabilirsin canım nette 😊
Deletedmom191 deletedmom126 5+4 olduk 11 mayıs kalp atışı için çağırdı şuanliik iyi gidiyor midem yanıyor ara sırada gogus hassasiyeti🥰
deletedmom126 Deletedmom191 olsun olsun sonu güzel olsunda dayanirsin😘😘insallah kalp atışını dinlersin meleginin😍😍🌼🌼