Arzum79 Herkese merhaba. Hamileliğinde genital bölgede kararma yaşayanlar var mı? Doğumdan sonra geçiyor mu yoksa kalıcı bir durum mu? Ben beyaz tenliyim daha önce hiç böyle bir problem yaşamadım. Şaşkınım 😮
Utayturku Arzum79 bende hem genital hem kolaltında yaşıyorum. Esmerim ama hiç kararma yoktu. Şuan resmen simsiyah 1 ay içinde doğurucam o zaman inşallah geçer 😂
Yenianneadayi2208 Arzum79 Bende göbek çizgisi de oldu genital bölgede kararmada.1 ay oldu neredeyse doğum yapalı hala geçmedi 🙄
Arzum79 Utayturku umarım kalıcı bir durum değildir. Beyaz tende koyu bir görüntü hiç hoş durmuyor da 😢
Arzum79 Hayalanne bende sadece genital bölgede oldu. Bu nasıl bişey çok ilginç ya. Kalıcı olursa sinir bozucu olur 😢
Arzum79 rose90 ben 21 haftalık hamileyim yeni olmaya başladı. Beyaz tenli olmasam belki anlamayacaktım ama sinirim bozuluyor
Yenianneadayi2208 Arzum79 Kişiden kişiye belki değişkenlik gösteryoe olabilir moral bozma hemen 🙂 ayrıca bnm daha 4 hafta oldu belki ilerleyen zamanlarda kaybolacak.Dert etme canım hamileliğinin tadını çıkar 🌸
Deletedmom262 Arzum79 benimde karardi. Ilk gebelikte olmamisti. Bu ikinci gebeligimdi. Umarim geçer 😳
rose90 8 aylık bir bebeği olan arkadaşım hamileyken bu dertten muzdarip di ve şuan geçtiğini söyledi . Oyuzden endişelenmeyin bence zaman alsa da sonunda geçer 😘