Zerrin_ Covid-19 sebebiyle doktoruma gidemiyorum kızlar Cektirenler bilir belki yorumlayabilir mısınız😬❣ https://imgyukle.com/i/rH0CqR
Cicilibicili Zerrin_ hsg sonucun temiz çıkmış canım. Bi sıkıntı olsa alttaki açıklamada yazıyolar çünkü
Sedos2020 Zerrin_ guzelcikmis canım tüplerin açık ,sıkılan sıvı geçmiş tuplerinden:) gözün aydın..benimde böyle çıkmıştı bir ay sonra hamile kaldım.darisi başına😊😊
Zerrin_ ayazmoms41 Teşekkür ederimmm♥️🥰 Inşallah kendiliğinden olur hayırlısıyla temiz çıktı çok sevindim 🤲
sukayhanacar Zerrin_ olur canım olur ben çektirdikten tam 1 hafta sonra ilişki sonrası hamile kaldım🙏🏻
Anguvan Zerrin_ bu arada sakin korubma bu ilac verildikten sonra rabim temizlediği icin hemen hamile kalma olasılığı var.
Busra-0811 Zerrin_ canım hsg yi ne kadar surede cektirdin devlet oldugu icin surec uzadımı gün verme faln
Zerrin_ Busra-0811 Adetinden 5gun sonra çekildi canım 10 gün sonra Sonucum Cik ti çok şükür atlattım Acı çekmedim hiç hafiften o an ve o günün gecesi ağrılar girdi o kadarcık 🤲😊
Degisken Busra-0811 bende devlete gittim sizin gibi düşündüm bunlar aylar sonraya verirler günü şimdiden gideyim dedim. Adetin 3. Gittim .10. Günü çektiler hemen. işlem bittikten sonra hiç ağrım olmadı.ama yapılırken biraz acıyor yani.