deletedmom351 Kızlar Bebek arabası alanlar bana hangi marka ve kaç paraya aldıklarını yazabilirler mi? Kararsız kaldım.
Burcum deletedmom351 ben kraft pro fit modelini aldım. 2018 modeli kraftın. E bebek şubat indiriminde 1450 tl gibi bi fiyata aldım travel sistem araba. Normal satış fiyatı 2000 tl.
Deletedmom_26 deletedmom351 lorelli aurora Gri renk 1400 aldım ama muhteşem bir araba tavsiye ederim bide uygun isterseniz sunny baby calibra 700 le 900 arası gidip geliyor aracı incelemişdim oda kullanışlı tavsiye edebilirm
Nazlibicicek deletedmom351 bende e bebek Şubat indiriminde Kraft mist travel sistem aldım 928 TL. Normal fiyatı 1200 civarı hatırlıyorum. Katlaninca küçücük kalıyor. Çok kullanışlı kolay katlanır bı ürün. Yolda otobüste falan sıkıntı çıkaracak birşey değil.
deletedmom351 Biz internetten almayı düşünüyoruz fiyat aralığımız da maximum 800 tl Kraft’ta baktık çok güzel ama biraz fazla uçuk diğerlerine de şimdi bakıcam
Mucizem deletedmom351 Pierre cardin Alias modelini aldık joker de hafta sonu indiriminden 2.250 tl siyah beyaz rengi çok hoşuma gitti kullanımı rahat gibi
aesma seymen hangi rengini aldınız benim gri rengi çok hoşuma gitti😍 büyük mü çok araba araba bagajına rahat sığar mı onu merak ediyorum 😊 ?
Sedasgmz deletedmom351 baby2go future travel sistem 1500 lira kullanımı kolaya benziodu aldık bakalım araba çok güzel
seymen aesma biz de gri aldık açık gri. Nette göründüğünden daha güzel rengi😍 Çok büyük değil çok da küçük değil kraft kadar ağır değil ondan eminim. Bizim arabanın bagajına sığıyor 😊
SyhnHtp deletedmom351 elele allroad aldık bizde istediğimiz rengi yoktu aldığımız dükkanda getirilmesini bekliyoruz. İndirim yaptılar 1100 tl ye geldi bize
ZeynepKara deletedmom351 casual cadillac air trona safe fiyatı 1849 tl n11 de %15 indirim vardı 1571 tl ye aldık henüz gelmedi ama casual markasının en zarif modeli bence