Kbrlks Hanımlar bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. İkiz annelerinin sütü çoğaltmak amaçlı pompaya kesinlikle ihtiyaç duyduklarını duydum elektrikli bi pompa almak istiyorum Philips avent ve Medela var çok beğenilen, siz aldınız mi kullandınız mı ?
Nzlgrlngc Kbrlks ben Milk in diye bi markanin ikili pompasini aldim canim yorumlari gercekten cok guzeldi daha kullanmadim ama ☺️
Kbrlks momandboys kimi anne gerek yok hastane tipi kullanın yazmış bir kaç yerde ama sizin yorumunuzdan sonra içim rahatladı 🥰
momandboys Kbrlks ben hastane tipide kullandım canım evet o da çok iyi ama evde philips Avent bulunmaz nimet gibi oluyor
Kbrlks Nzlgrlngc teşekkür ederim canım madele pompa aldım bende. Onun da yorumları aşırı iyiydi inşallah iyi sonuçlar alırız 🥰
Sidelya [bilinmeyen] sütünüzü arttırmak için gereken 4 şey var Booool booool bebekleri emzirin. Ne kadar emzirirseniz o kadar beyninize süt ihtiyacı var sinyali gider. Sütünüz artar suyu eksik etmeyin yanınızda su şişesiyle gezin. Anne sütünün %80 civarı su. dinleneceksiniz uykusuz kalmayacaksınız ki vücut süt üretecek enerji bulsun. Psikoloji çok önemli inanmazsanız ilk 3 maddenin anlamı kalmaz. bebeklerim 9 aylık sadece anne sütü aldılar hala da emmeye devam ediyolar. Süt sağma makinam mamojoo elektrikli. Çok memnun kaldım. tavsiye ederim 🌸
Sidelya [bilinmeyen] sütünüzü arttırmak için gereken 4 şey var Booool booool bebekleri emzirin. Ne kadar emzirirseniz o kadar beyninize süt ihtiyacı var sinyali gider. Sütünüz artar suyu eksik etmeyin yanınızda su şişesiyle gezin. Anne sütünün %80 civarı su. dinleneceksiniz uykusuz kalmayacaksınız ki vücut süt üretecek enerji bulsun. Psikoloji çok önemli inanmazsanız ilk 3 maddenin anlamı kalmaz. bebeklerim 9 aylık sadece anne sütü aldılar hala da emmeye devam ediyolar. Süt sağma makinam mamojoo elektrikli. Çok memnun kaldım. tavsiye ederim 🌸