Tucenur Kızlar medicine hastanesine giden varmı tavsiye edebileceğiniz doktor önerisi yardımınıza ihtiyacım var Tşk 🥰
Civcivim_34 Tucenur ablam YASEMİN hocaya gidiyordu randevusuz bakmıyor çok yoğun gidebilirsen ona git derim
Tucenur Civcivim_34 yani cok zormu olur randvu almak 😏 ben doktorumu değiştirmk istiyorum hemdr yakın bi yet istiyorm o nedenden zaten 27 haftamdaym
Civcivim_34 Tucenur tlfn açıp alabilirsin uygun bi zamana RANDEVU ondan sonra o çağırdıkça gidersin gerçekten çok iyi bi doktor ablam 3 çocuğu da onda oldu ablamın kaynı zaten o hastanenin başhekimi onun yönlendirmesiyle giderler doktorlara
Yaseminturan_ Tucenur ben 25.haftama kadar Fatms hocaya gittim memnun kaldım ama dogumu orda yapmak kısmet olmadı erken dogum oldu 29.haftamda 😔 Ama fatma hoca ve sibel hocayı öneririm .
Mommyshark Tucenur Merhaba orada arkadaşım çalışıyor ve çok fazla korona hastası varmış dikkat etmenizi öneririm
Tucenur Mommyshark benim gittigim hastanede cok fazla vürüslü hastane doktorum dahi yeni atlattı vürüsü ve artık gitmek istemiyorum 😏