Fatmanurkor94 Haftaya gırdık ama bulantı hala gecmıyor kendı evımde her yer kokuyor ne zaman gecer bu kızlar
Meleks32 Fatmanurkor94 16 haftadan sonra geçer diyorlar inşallah bende çok kötü oluyorum 13 bitiyor bizim de inşallah geçer
bebegim_28 Fatmanurkor94 insan evinden soğuyor işin kötüsü temizlik yapmak da içimden gelmiyor ayda 1 2 zorla yapıyorum inşallah zamanla geçer 12 haftalık olduk biraz hafifledi sanki ☺️
Fatmanurkor94 Ruveydaasker ev kokuyor mutfaga girmemle cıkmam bır oluyor nasıl olacak boyke bilmiyorum ınsallah cabuk gecer
Kocak35 Kızlar ben en ağır mide bulantısı kusma yaşayan hamılelerdenim. 10+5teym yavas yavas hafifledi ama çaresini kuru incir yiyerek buldum inanarak deneyin sizde işe yarayacaktır inşallah
Meleks32 Kocak35 maalesef herkes aynı olmuyor canım bende yaramadı çünkü tatlı olan herşey bulantı yapıyor bende 14 olcam halen aynı inşallah yarayan olur
Doruk1234 Kızlar ben oğlumda doğuma gidene kadar kusmuştum ev neysede iş yerinde bu durum kabus olmuştu herkes kokuyor gibime geliyordu 🤣🤣 inşallah sizin çabuk geçer
K1996 Fatmanurkor94 4 ay mide bulantısı cektim hiçbirset yiyemedim 4 ay sabah uyandığımda yatağımın yanında cubuk kraker bulunduruyodum uyandığımda 2 3 tane yiyodum ara ara limon yalardım öyke öyle azalttım canım bulantımı
Doruk1234 Fatmanurkor94 yani ben artık durumu kabullenmiştim liste yapmıştım zor kustuklarımı asla yemiyordum 🤣🤣🤣
Fatmanurkor94 Doruk1234 katı seylerı cok yıyınce cıkarmak da zor oluyor hastane hastane dolaştım bogazımda kı tıkanıklık gecmemıs tı
Gzmsydr Fatmanurkor94 14 15 haftalarda bitmişti benim ama sadec2 sabahları bulantım oluyodu artık tamamen kesildi 20 haftada
Hayraz Fatmanurkor94 canim.valla 5 ayımda geçti şuan 7 ayıp bitmek üzere her yemekten sonra gene bulaniyor doğuma kadar devam edebilir de bebek büyüdükçe mide yediklerini hazmedemiyor mide bulantısı yapıyor ama ilk başlarda ki gibi olmuyor.