Melegimmo PasaninAnnesi teşekkür ederim canım bende 3 lt diğer besinlerden ve çaydan 4 lt buluyordur NaimeYilmaz teşekkür ederim
NaimeYilmaz Melegimmo fazlaısnı doktora danısın bence . Ben 2 ltye yakın su ıcıorm ama ayran meyve suyu cok ıcıorm o yuzden daha fazla su ıcmıorm
Aysnismail Melegimmo NaimeYilmaz sudan baska gun icinde ictigimiz ayran süt meyve suyu cayi vucut su olarak algilamiyo bence onlari sudan saymayin bende okudugum bolumden oyle biliyodum doktorda oyle dedi
SevgiSungur Melegimmo normalde alıştığım su içmeye hamile kalmadan önce diyet yaptığım için alışmıştım ama bazen artık mide de su almıyor arada a içtiğim gün oluyor sadece ama tabi içmek lazım 😊
[silindi] Melegimmo su içmek ayrıdır ayran meyve suyu ayrıdır. Suyun yerine hiçbir içecek geçmez meyve suyu sıvı takviyesidir ki meyve suyu tamamen şekerdir içilmemesi önerilir onun yerine kendisi yenilmeli. En doğrusunu yapıyorsun günde 3 lt su diğer içtiklerin sıvı suyla alakası yok yani. Benim doktorum günde 3 lt su içmelisin dedi günde 3 lt sıvı tüketeceksin demedi yani
Nazlibicicek Ben her yemek ye dört bardak kesin içiyorum. Üç öğün. Bazen arada susadigimda da içiyorum . Dört beş litreyi buluyordur. Üç sürahi kesin dolduruyorum gün içinde. Birde extradan içtiklerimi sayarsak. Buluyor 😁
BsraAkarDemir Kilox32gr = tüketmeniz gereken su miktarı fakat hamilelikte ihtiyaç daha fazla. Çay,meyve suyu vs su yerine geçmiyor hatta idrarı arttırdığından alınan suyuda vücuttan atıyor hanımlar.
Elif1147 Melegimmo ne kadar içtiğimi bilmiyorm ama çok susuyormmm o yüzden çok içiyorm. Ama meyve suyudur çaydır az içiyorm o yzden onu saymıyorm