nesshe İlk hamileliğim ,o kadar çok çeşit var ki ,ne kullanışlı ,ne değil bilmiyorum ,fikrinizi yazarsanız
Aygul01 nesshe herkwsin kullanışı farkli. Bebek araba seçiminde gündelik hayatınıza bakmanız lazım. Minibüsle otobüsle mi seyahat ediyorsunuz yada kendi arabanız var mi. Kaldığınız ev asansörlü mü yoksa giriş kat mi. Yanınızda surekli biri var mi yoksa yalnız mi olursunuz. Ve bunun gibi sorulara cevap bulup ona göre uygun bi bebek araba seçmelisiniz diye düşünüyorum. Büyüklüğü ağırlığı vs. Yatak konusunda tamamen kişisel seçenek ben mesela ilk 5,6 ay icin anne yanı beşik alacağım sonrasında odasina geçirmek istediğim icin odasina montessori yaptıracağım. Yanı bu tarz şeyler o kasar kişisel ki. Bana uygun gelen size gelmez belki o yüzden internette videoları izleyin. Cok blogger var tecrübesini paylaşan.
elen1 bende hamileyim tecrübem yok ama düşüncemi paylaşmak istiyorum,Öncelikle kiracı olduğum için yatağı park yatak almayı düşünüyorum katlanıp taşınabilir diye sninde alnda bulunsn eğer kiracıysan
nesshe elen1 bana da mantıklı gelen o ,ama görüntü olarak çok sevmiyorum ,o yüzden kullanışlı başka modeller var mı merak ediyorum