Merveazra Kızlar bu aralar size çok soru sordum 😊😊 bu da sonuncu olsun şimdilik özel hastanede doğum ücretleri belli bi fiyatı var ama sen düzenli olarak bi doktora gidiyorsan indirim yapıyorlarmış acaba ortalama ne kadar indirim oluyor bilen var mi
DLiviyaEsor Merveazra canm bn tup bebek tedavimide takibimide ayni hastanede ayni doktora yaptirdim ama dogumuma indirim yapilmadi
Busraaras Merveazra bende ilk defa duydum canım ama sen kontrole gittiğin zaman içinde hastane zamı sana uygulamıyorlar benim gittiğim hastane öyle dedi onun dışında indirim olcağını düşünmüyorum yada duymadım bu zamana kadar ☺
TugbaLafci Merveazra canım osmaniyedeyim askeri personele indirim yapıyolar burda Doğum ücretleri de çok uygun normal 550 sezeryan 650 epidural normal 750 tl askeri personele %8 indirim yapılıyo 🤗🤗
Merveazra DLiviyaEsor neden acaba herkes yapmıyorlar diyo Allah allah tek malatyada mi yapılıyo valla çok şaşırdım benim kuzenimde sağlık çalışanı olduğu için ona 450 lira indirim yapmışlardı geçen sene
Merveazra NaimeYilmaz ya Allah Allah malatyadayim ben burda ilk çocuğuma 200 lira indirim yapmışlardı şimdi acaba ne kadar yapiyorlar diye merak ettim dogum parasi 1300 şimdi
DLiviyaEsor Merveazra bnde bi arkadastan duymustum hastaneme sordum maalesef indirim yapamiyoruz dediler canm yapan hastanelerde bardr belki
TugbaLafci Merveazra ama bende kendi memleketimde Çankırı’da yapacam doğumu orda da 1300 lirayı bulacak özelde Doğum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Zeykem Merveazra valla ben sızden duydum ınsallah yapılıyordur 🤦🏼♀️ Suan 2.500 normal dogum fıyatı tabı bu ınsallah oyle olurda bakalım ne kadarla cıkacagz
Merveazra Zeykem doktorunuzla konuşun bunu ne kadar indirim yapabiliyorsunuz diye mutlaka yapıyorlardır düzenli hastalarinaa
TugbaLafci Zeykem olur canım 🤗 aslında hastahanelerde böyle iş sendikalarına felan indirim oluyo genelde araştırabilirsiniz