Ezgi61 40 haftalık olduk ne gelen var ne giden kızlar hiçbi belirtide yok,en fazla kaçıncı haftaya kadar tutar doktor doğum başlamazsa
Kocaeli41 Ezgi61 benim doktorum 40 ta sezeryana alıyor öylr bir durumda ama 42 ye kadar bekleyen doktorlar var canım Rabbim bir nefeste kurtarsın💕
juliet Ezgi61 valla bi arkadaşım 42ye kadar beklemişti ama daha fazla oluyor mu bilmiyorum. Allah kimseyi o kadar bekletmesin 🤭😀
Kubraturgut Ezgi61 doktor dan doktora değişiyor cnm bende 40 +2 deyim önceki doktor um 40 suni vericem demişti ama ben beklemek istediğim için Dr değiştirdim, şimdide bekliyorum ama tabi bi hafta kadarr bekliyecem yinede gelmez se suni sanciyla doğum başlayacak
Peri_ss03 Ezgi61 ah canim yerinde olsam 1 dkk bile beklemezdim direk suni isterdim 41. E kadar bekledim bebek kakasini yemişti bidaha hamile olursam asla beklemem okadar sezeryanda istemem cunku ben hemen çocuğuma baktım 1 hafta hastanede yattık bebegim tedavi gördü iyilesti cok şükür yanima kimseyide almiyolardi sezeryan olmus olsaydim perisan olurdum ama ben cok şükür hemen ayaklandim . Sen de bekleme daha fazla . Ben suni sanci ile doğum yaptim
Beto52 40a kadar bir aksilik olmazsa ve de gelmezse 40 da sezeryana alınmak isterim. Suni sancı olmadan açılma vs bir şey yoksa tabi. Bence bekleme ama karar senin tabi. Kilosu falan nasıl bebişin
Ezgi61 Beto52 bişey demezse zaten haftaya kontrolüm var 41.hafta oluyo dicem doğumu başlatalım,sezeryana alın diye
Kubraturgut Ezgi61 benim ikinci doğumum olacak birincisinde de suni sanci ile doğurdum ama öyle zor du diyemem yani her ne olursa olsun bence sezeryan dan iyidir doğumdan sonra bi kuş 🐦 kadar hafiftimm bebeğin ve kendi ihtiyaçlarımi hepsini kendim yaptim hiçte zorlanmadan
Kubraturgut 40tan sonra çok dikkat etmek lazim bebek hereketleri çok çok önemli Allah hepimizin yardımcısı olsun hayirli sağlikli şekilde kucağimiza alalim inşş
Ezgi61 Peri_ss03 haftaya kontrolüm canım cuma günü devlete gidiyorum ben doktor terslemez dimi gün istesem yada kendi dermi artık doğumu başlatalım diye gün verirmi
Peri_ss03 Ezgi61 bende devlette dogum yaptım ne terslicekler ya de korkuyorum bebek kakasini yapar taşıyamıyorum artık de ben ikincisinde kiyamette kopartirim 41 birakmam çünkü ayni seyleri bidaha yasamak istemiyorum