Öncelikle herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. Bebeklerimiz sağlıkla doğduktan sora çoğumuzun kendimiz adına en büyük kaygısı kilolar. Şahsen ben ilk dogumumda merak ediyodum kilolarım kalırmı, Teyze gibi görünürmüyüm diye? Ama arkadaşlar dogumda 16 kilo almış olmama ragmen 1 ay sorasında sadece 2-3 kilo fazlam kalmıştı. Bunu nası başardıgıma gelince.. hem bebegim için bol süt olsun die sağlıklı beslendim hemde kilolarım gitsin die ekmeği kestim. Sabah kahvaltıda muhakkak vitamin salatası yaptım. İçinde herşey var. Yani klasik kahvaltıdan çıkıp ekmeğide keserseniz direkt gidio kilolar. Şöyleki öncelikle porsiyonumda az diildi kocaman bi tabak içine,peynir,yeşil zeytin,ceviz,kuru kayısı dilimleri,hurma dilimi,kuru üzüm,zeytinyağ ve azcıkta nar ekşisi koyup salatamı yedim yanında haşlanmış yumurta👌🏻Eğer ölüyorum ekmeksiz derseniz sadece bir dilim o da kepekli tam bugday ekmeği👍🏻 Ve soraki ögünlerde et agırlıklı beslendim ki buda sütümün fazla olmasına sebep oldu. E haliyle süt fazla olunca ve bebeğim cup cup cup emince emzirmekte kilo verdirdi. Dogum öncesi ve sonrası halim mevcut. Sorularınız olursada seve seve cevaplarım. Şuan tekrar hamileyim. 7aylık olcak bebeğim ve 7 kilo aldım. Hepimize saglıklı güzel doğumlar inşallah😘🌟🐣🙏🏻