Kardelenyigit Ayy kızlar günlerdir gece arası lavaboya kalktığımda çatım resmen çatır çutur ediyor 35+4üm sanırım benim doğum çok yakın olmalı 😅🤣
Kkubu80 Kardelenyigit aynı bende öyleyim canım 35+3 üm dönerken bile yatakta kemiklerim kırılıyor gibi ses çıkıyor :)
Aysnrtncy Kardelenyigit ben 19 haftalık Hamileyim ama 10 15 gündür benimde hep öyle özellikle akşamları doktorlar normal diyor ama içimde hep bi korku endişe ve çok acıyor
songul_onur Kardelenyigit 36+3 olduk valla bende de aynı ses var sanki kemiklerim kırılıyor gibi niye oluyor acaba 😂
fsyhslg Kardelenyigit valla bende öyleyim canım kaç haftadır kemiklerim çatırdıyor sağa sola dönünce ama bugün muayene oldum sıfır açıklık
Ftmrmzn Bende 35+2 aynen bende esim bile duydu dun aksam araştırdım tıpta bir açıklaması yok dogru duzgun 💁🏼
Kardelenyigit Ftmrmzn bende araştırıyorum çıkmıyor bir şey 😅kızım kanala girmişti zaten birde haftasına göre önde acaba diyorum doğum çok mu yakın bağırsaklarımda bi tuhaf çözemedim salı günğ doktora gideceğim söylicem mutlaka 😅
Ftmrmzn Kardelenyigit bende yarın gidicem kanala girdi mi acaba merak ediyorum bide kilosunu en son bir ay once gitmistim 😊
songul_onur Kardelenyigit ya doktora sorar mısın canım bende de aynı durum var geçen hafta gittim ama o heyecanla sormayı unuttum ben haftaya pazartesi gideceğim tekrar
Neshuldem Benim bildiğim o çoçığun eklem sesleri hareket ettikçe çıkartıyor. Bende de var o. Ara ara duyuyorum. Çok komik oluyor. 😀
Kardelenyigit Neshuldem yok kuzum benim ki bebiş değil 😅bildiğin benim kemiğim hissediyorum yani😂karından gelen ses değil
Kardelenyigit Kkubu80 tamam o zaman doğuma hazırlanıyor sanırım bizim bünye 😅benim kızda o haftada aldı 34te gittiğimde kanala girmişti 🥰
Busrammesut Biraz daha sabır diyelim o zaman 😂 Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla alalım kucagimiza 🤗
Deniz07 Benimde öyle çatım kemiklerim küt küt diye kıtlıyo resmen ben bebeğin bi yerine birley oluyo sandım ilk başta
Kardelenyigit Deniz07 ya canım benimm☺️Ani kalkışlarda yük bindiği için sanırım çatı kendine gelmeye çalışıyor 🤣
Kardelenyigit Aysnrtncy kuzum muayenende belirt bunu mutlaka,ağrı vs olması normal ama ses vs geliyorsa belirt rabbim korusun ❤️
Aysnrtncy Kardelenyigit her gitmemte söylüyorum hatta farklı doktorada söylüyorum normal diyorlar biri magnezyum veriyor diye gerek yok diyor
Kardelenyigit songul_onur aynen öyle kuzum tam anlatmışsın 🤣Doğumlar pek yakında sanırım 😅Çatı kendini hazırlıyor olmalı 2-3 gündür endişe var içimde ay bünyemde tuhaflaşmaya başladı benim 10 güne gelecekmiş gibi bi tuhaf hissediyorum 😅Yada kafama taktığım için öyle düşünüyorum 😅
Kardelenyigit songul_onur mutlaka sorucam kuzum çünkü öyle böyle ses değil 😅sen bana yaz mutlaka unutursam sana yazmayı yada post açarım mutlaka
songul_onur Kardelenyigit ben de bir garip oldum ya 11 Mayıs’ta kontrolüm var ama sanki o zamana kadar doğuracakmışım gibi hissediyorum 😂