Hllymn 1 aya yakın süre oldu magnorm kullanıyorum bacak kasılmalarım galan geçti ama kullandığım günden beri bağırsaklarım çalışmaya başladı bu durumu yaşayan olduysa tecrübesini paylaşabilir mi?
Susam34 Hllymn bende 1 haftadır kullanıyorum ve aynen ağrılarım geçti ama sindirim sistemim fazla çalışmaya başladı doktoruma sordum normal dedi kabızlığıma da engel olmuş oldu
Gul-08 Hllymn ben de 5 gündür kullanıyorum, ağrılarım geçti ama sürekli karnım gurluyor ve ishal oldum
Sltn01 Hllymn bende aynı bel ve kaşık ağrım geçti kabızlıpım düzeldi . Bian korktum gebelik belirtilerim gitti diye ama magnezyumdanmş
Susam34 Beeet canım ben eskiden hemoroid ameliyatı olduğum için kabızlığa engel olması çok iyi oldu gerçi ben erik ve kuru kayısı ile ve lifli beslenerek engel oluyordum kabızlığa . Bol su içmeni ve yukarıdaki besinleri tüketmeni tavsiye ederim
Eylulikraninannesi Ay gercekden 7 ay kabızlık sorunuyla geçti ne zaman kullanmaya başladım rahat bı nefes aldım hem ağrı yönünden hem ihtiyaç yönünden 🥰
busegonel Sltn01 bende 22+5 im doktorum dun onerdi biraz agrim olmustu magnezyuma baslayalim diyince erken mi acaba diye dusundum 🤭
Sumay_61 Ben yaklasık 2 aydır kullanıyorum şükür cok iyi gelio bana bir de cildi güzelleştiriyor haberiniz olsun 😊😊
Hilalse Hllymn 2 aydır düzenli kullanıyorum bağırsaklarımı başlarda düzenli çalıştırıyordu alışınca geçti o etkisi şimdi kabız olunca kayısı çayı içiyorum 🤷🏻♀️
mikican Hllymn benim doktorum agrılarıma ragmen magnezyum vermeyeceğim normal dogumu zorlaştırıyor dedi 🙄