Espbulut Kordondan bebeğe kan akışında sorun tespit edildi yeterli miktarda kan akışı sağlanamıyormuş , Cuma’ya tekrar randevu verdiler ve yorum yapmadılar böyle bir şey yaşayan oldu mu daha sonra düzeldi mi nolur bana akıl verin çok üzgünüm
DLiviyaEsor Espbulut bnm iki tanidigimda olmustu biri 35 haftasinda sezaryen la kucagna aldi yavrusunu biride 40 haftaya kadar bisy olmadi
1234 Espbulut cnm banada devletteki doktor bebege giden kan akısı az düşük kılolu bebek dogar dedi iki gunde bir bebe aspirini iç dedi ama kendi doktoruma sormadan içemedım Beni baska yere yonlendirmedi
Retina Espbulut kan sulandırıcı başlayacaklardır .coraspirin yada iğne veebilir kan pıhtılaşma olmuş muhtemelen kanı kanı sulandırıp akışı hızlandıracaklar.bende kullanıyorum coraspirini bir problem olmuyor merak etme.
ZeynepKara Espbulut bende de buna benzer bi sorun var ama doktor tam açıklama yapmadı korkmayayım diye heralde şuan için bebeğimin gelişimi iyi bol protein tüket dedi yumurta ve kırmızı et ileriki haftalarda tansiyon yükselmesi yaşayabilirsin tuzu kes dedi tabi sizinkiyle aynı şey olmaya bilir ama doktorunuza bunlarıda sorabilirsiniz
Espbulut DLiviyaEsor bide yorum yapmadılar tekrar çağırdılar kendimi helak ettim , inşallah bizim bebeğimizde de öyle olur çok teşekkür ederim 😔
Espbulut NaimeYilmaz ben Londra da yaşıyorum maalesef belirli bir doktor vermiyorlar sadece scana doktor bakıyor diğer her şeyi ebelere devrediyorlar o kadar berbat bir sistemleri var ki derdimi anlatamıyorum bile çok üzgünüm 😔
Espbulut DLiviyaEsor son adet tarihime göre tam 20 haftamı doldurdum ama ultrason ölçümüne göre 20+5 ve kilosu 360 gram. Bu değerler normal mi onu da bilmiyorum olan aklımı da yitirdim olumsuz bişe duyunca allak bullak oldum 😔😔
DLiviyaEsor Espbulut kilosu normal canm sen stres yapma plasenteye giden damar tıkalımiymis birimi ikisimi bsy soyledimi peki
Espbulut DLiviyaEsor normal kan akışı frekans değeri 0,55 benim ki 0,63 sol damarda sorun var ama cuma tekrar gel dedi bu bir sorun olur mu düzelir mi dedim hiçbir yorum yapmadılar kalp atışını dinledi ona da yorum yapmadı bilemiyorum 😔😔
Espbulut 1234 bana tekrar scan randevusu verdi eğer kesinleşirse belki bana da ilaç verebilirler ama başka doktora mutlaka gidin ben şimdiden araştırmaya başladım ne yapmam gerekiyorsa yapıcam , Allah yardımcımız olsun 🙏
DLiviyaEsor Espbulut bnm arkadaşımdada biri tikaliydi doktoru biri bebegi beslemeye yetiyo korkma demisti bu hatirladiklarim bunlar kuzum keske yardmci olabilsem elimden gelen tek dua etmek Allah nelegini hayırlı saglikli kucagna almayi nasip etsin
Espbulut DLiviyaEsor çok teşekkür ederim dualarınız o kadar değerli ki Allah razı olsun , inşallah hepimiz sağ Salim doğumlar yaparız bebeklerimiz iyi olur 🙏🙏🙏
1234 Espbulut kendi doktoruma gidecegım o da kullan derse kullanacagım Devletteki perinalog du cok kotu birsey olsaydı sanırım benı baska bir yere yonlendirirdi bilemedim şimdi