Meltemtuncoz Kızlar suyum geldi sezeryana giricem yarım saate ilk doğumum dualarınıza ihtiyacım var rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏 Normalde salı günüydü bugün geliyor oğlum lütfen dua edin bizim için ❤
AysunFatih Meltemtuncoz Korkma canım birazdan evladına kavuşacağını düşün sadece anın tadını çıkar güzel hatırla hayırlı doğumun olsun inşallah dua edicem ☺️
Mavi_Eslina Meltemtuncoz Canım Benim Rabbim Sağlıkla Bebeqini Kucaqına Almayı Nasip Etsin Benimde Yarın Sezeryan Hiç Telaş Etme Göz Açıp Kapayacaksın Ve Bebeqinin O Mükemmel Kokusuna Gözlerini Açacaksın InşALLAH Rabbim Yar Ve Yardımcın Olsun İNşALLAH
Sslnry77 Meltemtuncoz benim de Salı günü sezaryen olacaktı sabaha karşı suyum geldi hastaneye geldim yatışım yapıldı çok korkuyorum heyecanlıyım allah yardımcımız olsun 🙏🏻 Bebeklerimiz sağ Salim doğsun inşallah🙏🏻🙏🏻
ENA Canımmm en unutulmaz anınla başbaşasın. Üstelik sezeryansa rahat acısız da olacaktır diye inanıyorum. Her anın tadını çıkar😊 sonuç çok güzel olacak inşallah🥰 dua ettim sana ve kuzuna…
Meltemtuncoz Pamukeller Hersey yürüyüşe kalkana kadar sürüyor canım zaten ağrı olunca iğne yapıyorlar korkulcak birsey yok ayağa kalkıp yürüyüncede hersey geciyo cok şükür
TAkilicci Meltemtuncoz ay herkes sizin gibi yorum yapsa keşke hep korkutuyorlar ☺️ Allah bağışlasın evladınızı gözünüz Aydın ❤️