Ayten_2525 Kızlar doğum sancısı belirtileri nasıldır şuan gerçek sancı mı bilmiyorum tecrübenizde faydalanayım🤔
Deletedmom92 Ayten_2525 Saati takip edin kardesim.. Mesela 15 dakikada bir Düzenli ağrı girip çıkıyosa gercek dogum sancısıdır 🤰🏻💙 Lakin düzensiz oluyosa yalancı sancıdır..
Fatihinannesii AsiaAisa kasıklarda çok ağrım var ve kasılma artı gerilme de var karnımda sancısı çekiyorum çok fena ara ara vuruyor 36 haftadayim 37 olmak üzere
Ayten_2525 Fatihinannesii benim daha çok yukarda hissediliyor sancılar zaten 1 Mayıs’ta kanamam başlamıştı nişan dedikleri şey bugünde sancılanıyorum dayanabildiğim kadar evde geçirmek istiyorum bu süreci Çünkü çatı muayenesınde hiç açılmam yoktu
Ayten_2525 Ayca517 vala benim başladığımdan beri 3 4 dk arayla devam ediyo saat 9 a kadar kendimi tutmayı düşünüyorum dün boşuna gitmiştim bugün de öyle olsun istemiyorum saat 1:38 den beri sancım var ve yorgun hissediyorum kendimi 😣
Ayten_2525 Ayca517 iyiki geç gitmişim vala hastane de yatıracaklar diye çektim sonunda doğdu evladım şükür rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin çok çektiim ama değdi 🥰
Ayca517 Ayten_2525 ayyy dogum yaptiniz mi 🤗🤗🤗 masallah ne kadar guzel Allah anali babali buyutsun insallah dogum hikayenizi beklioruz😘
Ayten_2525 Eslem13esila evet yqptım bitti şükür Allah buradaki ve çocuk bekleyen herkese kola doğumlar nasip etsin benim çok zor oldu dikişlerim çok