filizzzz 33 haftalıgım bogazmda takılı brsey var gibi midemde sanki bogazımda gibi yasayan varmı aynı seyi
Nisannasell filizzzz canim 3 ay önce dogum yaptm bendede bi bogaz agrisi mi desem bisey takilmisda gitmiyo mu desem anlamdm gitti 😥
aselarzum35 filizzzz kızzzz aynısı, bende de, var 😔 tam kursak denilen yerde, üstte olsa faranjit diycem ama 🤔 Ama şu da Bi seçenek mideye baskı yapıyorsa Bebiş ondan da olabilir
Minnaksever filizzzz reflü o çeken bilir 😔 malesef ki hiç bişey de ise yaramaz ilaçtan başka rennie içince geçerdi benimki.aslinda boğazda bişey yok asit gelip yakıyor orayı öyle bı his oluşuyor
Nevink filizzzz evet mesela aksam yedigim su saat oldu sanki hala bogazimda ona sadece sakiz iyi geliyor sakiz cigneyip rahatliyorum biraz
filizzzz aselarzum35 evet tam bogazın orta kısmında midemde bsey var gbi aynı seklde zatwn devamlı afedersn gengirme yasıyorum bütün gün ikisi baglantılı mı ona çözemiyorm
filizzzz Minnaksever reçetesz doktora danısmadan alabilir miyim o ilacı acaba yatınca daha fazla hssedyorum bogazmda cnkü
DamlaNur29 filizzzz reflüde olabilir ama ilaç yan etkisi de olabilir basıma cok geldi ilaç yan etki cok yapmıştı bana vr anladımki ilaçtan herhangi bi ilaç kullanıyomusun?
filizzzz DamlaNur29 daha önce bogazm ahrıyodu antibiyoktik kullanıyorum suandan ondan sonra bogaz agrm geçti takılı hissi basladı midemde sürekli bi öğütemiyo
Minnaksever filizzzz alabilirsin hamileyken de kullanılıyor diye biliyorum ama bence yine de doktoruna danışmadan içme