Sahra1234 Esfdnc Bende haftaiçi gidicem doktoruma normal kontorlm var ama bunun için sağlık ocağına mı sorsam bilemedim 😌
Esfdnc Sahra1234 Sahra1234 evet iyi geliyor bana doktorum ne yesende düşer dedi ama gerçekten iyi geliyor
Sahra1234 deletedmom126 inşallah en kısa süre de atlatırız 😌🙏🏻 Acaba pekmez yemek siyah üzüm erik iyi gelir mi ki onları denesek 🤷🏼♀️
Esfdnc Sahra1234 kan düşecek canım zaten ister istemez sen kan hapı al doktorunun önerdiği ve pekmezi portakal suyunun içine dök iç kanını yükseltiyor Ama kalsiyum alma hemen ardından emilim sağlanmıyor
Sahra1234 Esfdnc tamamdjr canım çok teşekkür ederim deniycem onu şimdi doktoruma gidince de söyliyim de dedğin gibi bi kan hapı yazsın ☺️
Mucizem7 Sahra1234 tatlım sırt üstü yatmayı doktorlar tavsiye etmiyo bence yatmamalısın soluna ve sağına yat bence.
Ceydaackgz Esfdnc ben bunu sordum doktoruma bu hafta. Tam sol yada tam sağa yatman yeterli dedi sola yatmak şart değil.. sen nasıl iyi hissediyorsan öyle yat dedi. Bende sola yatınca kalp atışlarım beni rahatsız ediyor. 🙄