Mucizeeemm_ Merhaba arkadaşlar 23 haftalik hamileyim 6 kilo civari aldım ama dün doktorum haftana göre az almışsın dedi sizce nasil sizde nasıl durumlar
Hlyyldz Mucizeeemm_ ciddimisn ya bnde hala gidemedim ama baya aldim diye kendimi yiyip diruyorum gerci kacla kaldinli hamile nm 63 idim suan 25 haftaligim 72 yim bakalim 3 hafta sonra gidicem ne diycek artik blmyrm Mucizeeemm_
d190516 Mucizeeemm_ valla az da değil çokta değil ben oğlumda 7 buçuk kiloyla hamileliğimi tamamladım
Esmaaa26 Mucizeeemm_ önemli olan çocuğun kilosu kendi kilomuz değil ki neye göre az almışsın dedi acaba 33. Haftadayım 5 kilo aldım ve bebeğin kilosu 2 küsür takılma bence
Hlyyldz Mucizeeemm_ 9 kilo almisim ama tartldigmda hem cok toktum hmde kabizdim oda etkiliyor ac olmak lazim bnce
Cafede Mucizeeemm_ bn 21 haftaligim iki kg almisim doktora sordum normal bu aylardan sonra alirsin dedi sna nasil az dio 🤷♀️
akgnakgn 30dan sonra su içsen yarıyor 🤣 ben 30 haftaya kadar 4,5 kiloyla geldim şimdi ise ne sen sor ne ben söyleyeyim 😂