Ummugulsum_44 Kızlar 3 gün önce doğum yaptım göğsümüm ucu yarık yarık çok kötü bebeğim emerken resmen kalbim sıkışıyor ne yapmalıyım
Hatice_ertrk Ummugulsum_44 bnde aynıyım canım gidiyo resmen krem varmış ama eczane yok dogal bşy bildiginiz varsa soyleyin lütfen 🙏😢
Cafede Ummugulsum_44 offf Allah yardiciniz olsun enn korktugum seyyy ucuncu sezaryen olucam ameliyattan degil bundan korkuyorum daha smdiden krem surmeye basladim ve cok agriyor catliyor ara ara
nursentlk Ummugulsum_44 susam yağı iyi geliyormuş onu sür tahinin üstünde biriken yağ yani. Bide her emzirmede göğüslerini ılık suyla yıka yumuşasınlar geçer inşallah başlarda öyle oluyor sabretmek lazım
nrsnsfr Hatice_ertrk Ummugulsum_44 ben garmastan ve madecasol kullanmıştım çok iyi gelmişti. Nöbetci eczanedemi yok oldugunuz semtte
Ummugulsum_44 Hatice_ertrk zeytinyağı dediler bide tahinin üstüne çıkan yağ dediler zeytin yağını sürdümde 2 saatte bi emiyor hatta daha kısa süreye düştü bugün pek kalmadı yani göğsümde bana da bepantol yazmış doktor bide travazol vardı bende ablam o iyi geliyor dedi hiçbiri fayda etmedi yarılmış ucuda yoktu göğsümüm zaten utanmasam emzirirken ağliycam
MinnakLiva Ay içim sızladı okurken bende emzirmeyi hiç istemiyorum bu yüzden sağarak vermek istiyorum ama nereye kadar, Allah yardımcın olsun
Busraer Ummugulsum_44 bugün kaynanam memem kooptu yarısı ceviz kırıp ikiye yarısını kapatmis 3 4 gün içinde iyilesmis dene istrrsen
Hilal_celik54 Ummugulsum_44 cok geçmiş olsun varsa ayva çekirdeğini suya koy jel gibi oluyor onu sür sürekli emerken bile sürebilirsin yarayı engelliyo hem doğal hem kolay rabbim şifa versin
MinnakLiva Ummugulsum_44 benim göğüs ucum ve göğüslerim aşırı büyük sence bu avantaj mı dezavantaj mı kuzum