Deriyy54 Hamilelikte hiç kilo almadım sadece ufacık bir gobegim var 33 haftadayım benim gibi olan varmi:))
nisemom Deriyy54 benim daha 14 yeni bitti hic kilo almadım ama kocaman bir karnım var sizle yarışır 😁 iç karnım küçük herhalde
Deriyy54 @Deleted5544 @Mom9272 49 la falan hamile kaldım şuan 52.4 kiloyum göbeğimde bol giyince belli bile olmuyor üzülüyorum bu duruma maalesef sizin göbusler ne durumda:)
Deleted5544 Deriyy54 ben tesettürlüyüm kıyafetlerim hep boldu o yüzden. kimse anlamıyo hamile olduğumu göbekte yok fazla. zayıfta değilim 97 ile kaldım 100üm şuan ama eskiden de göbeğim yoktu şimdide yok. açıkken gören 5 aylık zanneder 😂
BambinosununAnnesi Benimde ilk gebeliğim kendimi bildim bileli yer kilo almazdım . Şuan 19ncu haftamızdayız ve ben tamıtamına 10 kilo aldım . Ben dahil herkes şaşkın bana ne oluyor anlamadım
SeHer1909 BambinosununAnnesi gel bacım biz bi köşede ağlayalım burda bizi linç ederler ben de 26 haftadayım 10 kg aldım 🙊 20den beri 10 ama 6 haftadır almadm nasıl becerdim bilmiyorum 😀
Ozlm12345- 36 haftalık hamileyim 6 kilo aldım mide bulantım ilk 4 ay oldu şimdi de ara ara devam ediyo
Pirem Sizin gibi olanlara hayranlıkla bakıyorum kızlar. Maşallah bana 3 aylıkken 6 aylık gibi göbeğim oluyor ve 25 kilo ve fazlasını alıyorum 🙈( bu arada ikinci bebeğime hamileyim)
PrensTaha Deriyy54 35 haftalığım ilk beş ay mide bulantısı yaşadım 5 kilo verdim sadece onları aldım oda benim kilom değil bebeğin suyu ağırlığı falan hiçbir değişiklik yok hamile kalmadan önce giydiğim şeyleri giyiyorum pantolonlar hariç oda yani bebekten
Meliketrkmn İlk 3 ay 4-5 kilo verdim sadece onu aldım geri karnım kocaman ama kendim kilo almadım üstelik hamileliğim yatarak geçti 34.haftadayım
ElvinAlaz Haftaya girdim 5 kilo almışım biraz hızlı diye hareketsiz kalmamaya egzersiz yapmaya çalışıyorum. Aslında çok birşey yemiyorum hamile kalmadan çnce daha çok yerdim en azından neden alıyorım anlamıyorum 😒
Halimehacin ElvinAlaz bende 15. Haftamdayim 3.5 kg aldım hızlı gidiyoruz bence 25. Haftasında alıyorlar bu kiloyu herkes 😂 bende evde egzersiz yapmaya özen gösteriyorum zorlamayacak ama Sonrasında kasık ağrılarım oluyor merak ettim sizde de oluyor mu 😞
Deriyy54 Ben kendimi bildim bileli zayıfım hep 48 49 falan hamilelikte kilo alırım diye düşünüyodum oda olmadi:) demek yapım bu benimde🤔
HnY Deriyy54 hic kilo almamak nasil oluyor bebek suan 2kg olsa suyu da 2 kg olsa eşi yani siz tartida 4 kg fazla çıkarsınız eski kilonuzda mi çıkıyorsunuz?