Gule123 8 haftalık hamileyim çok mide bulantım var Ve kuserken çok zorlanıyorum ne yApmam gerek yardımcı olurmusunuz lütfen
Zuzuum Gule123 bastırmak için çubuk kraker tuzlu leblebi su kaybın içinde bol su iç kuzum 1,2 aya geçer inşallah 🤲🏻
hilal-ali32 Gule123 ahh ahh ne yaptıysam fayda etmemişti hele ki sabahları gelen o kusma en sonunda doktora gittim o zencefil içerikli bir ilaç yazdı eczaneden aldım o geçirdi fakat 70 lira gibi bir ücreti vardı ve çok kötü kokuyordu(NOMESİS PLUS)
Mervegcl Gule123 ben de aynı durumdayım canım midemi boş bırakmamaya çalışıyorum en azından kusmak kolay oluyo boş olunca kusmak eziyet gibi oluyo
Zelall Gule123 nane limon mide bulantısına iyi geliyor ama hamilelikte bir sakıncası var mı bilemiyorum.Bende çok yeni hamile olduğumu öğrendim😊
Cansucasalin Canım bende 6+5 haftalığım benım de sabahları bulantım çok oluyor hatta bulantı ile uyandığım oluyor sonrasında iştahım kapanıyor akşama doğru acılıyor ne yapmam gerektiği hakkında benım de bilgim yok🙏🏻 Allah yardımcımız olsun❤️