Ruveyda_ Kızlar sleepy bezde indirim var yenidoğan seti olarak 50 tl. 0 beden bez 1 beden bez 3 ıslak mendil 10 lu alt açma bezi 50 tl kargo ücreti de yok. Link aşağıda ihtiyacı olan baksın https://market.sleepy.com.tr/merhaba-bebek-seti-2/
Ozgee11 RuzgarsMommy Ruveyda_ RuzgarsMommy Ruveyda_ bg store da merhaba bebek seti 40tl bilginiz olsun. İndirim duyurma postuna yazmıştım ben Suveydaa
Busimss Ruveyda_ denemeyi istiyordum ne zamandır aklımdaydı bu paket güzel cıktı karsıma teşekkür ederim sipariş verdim ☺️
Ruveyda_ RuzgarsMommy canım abimin bebeği prima molfix fln hepsini denedi bu alerji yapmadı. Bebeğe göre de değişebiliyor ama kötü bir bez değil primadan daha yaygın kullanımı. Ben deneme paketi olarak siparişi verdim memnun kalırsam almaya devam edicem. Yeni dogan bezi var içinde göbek bagı oyuntulu 0 beden yazan.
Poncigim2508 Ben bundan bir ara trendyoldan indirim de 37 tl ye aldım çok güzel bir kutu deneme için doguma 22 günüm kaldı bebişin poposu kabul ederse devam edicem inşallah 🥰
Ruveyda_ Poncigim2508 çok tatlı 😄 Bi gün bebek bezinin bile gözüme güzel gelceğini hiç düşünmemiştim 😄
RuzgarsMommy Ruveyda_ evet her bebek teni farklı tepki veriyor bende denemek için alicam 1 paket iyi gelene devam ederiz. Bebek bakim örtüsü dedigi alt değişme bezi icin olan dimi ?
Ruveyda_ RuzgarsMommy alt acma bezı dısarı fln bı yere gıdersen kullanabılırsın 19 tane . 3 lü ıslak mendıl var o ıslak mendıl bıle 15-20 tl arasında, bezlerde 23 tl cıvarı , alt acma bezı 15 tl uyguna denk gelıo bence ayrı ayrı almaktansa
SeHer1909 Başka bazı sayfalarda ikilisi 100 TL zaten 20 bez yeni doğan için çerez niyetine biter yeterli gelmez diye düşünüyorum ama denemek için de ideal alerji durumları vs . Kararsız kaldım da zaman var diye vazgeçtm
Emk5341 Ruveyda_ bez ve ıslak mendil mühendisinoğlunun yıldızlar listesinde. Kesinlikle kaçmaz bu set. Allah razı olsun 🌸