• Gebelik
  • Kahverengi akıntı riskli bir durummu?

5 haftalık çok yeni hamileyim. Bugün kahverengi bir akıntı geldi 2 kez. Riskli bir durummu? Doktora gitmeli miyim? Yardımcı olur musunuz :(

Semanurry riskli olabilme ihtimali yüksek canım doktora görünmelisin mutlaka ve gidene kadar da ayaklanmamani tavsiye ederim

Semanurry o haftalarda bana da olmuştu duwuk tehlikesi diyip progastrin verdiler hep yattım ara ara hep.oldu öyle akıntı kanama bile yasadim şükür bebeğim iyi 28haftakik oldum ama mutlaka gidin doktora agriniznyoksa korkmayın ama

Tatlım doktoruna git. Benim 6. Haftamda geldi. Kahverengi akıntı hatta 3 gün çok az leke leke geldi . Hemen doktorumu arayıp gittik Kesede kan yok dedi ama her ihtimale karşı düşük önleyici iğne ve progeston verdi doktorum. Bir dahaki kontörle kadar kullan dedi. 13. Haftadayım pazartesi 2 Li test için gideceğim doktor bırak derse ilacı bırakacağım inşallah bir sorun olmaz ama en iyisi doktoruna gitmen canım

Çokmu fazla ayakta durdun ??
        Benim 2 gebeliğim cok fazla ayakta durdugum zaman oluyordu 2 sindede ..
        dr tabki danıştım bu konuyu kırmızı kan gelmediği sürece sıkıntı yok dedi istirahat etmeye özen göstermelisin ..

1. hamileliğimde kahverengi akıntıdan sonra aşırı kanamalarım oldu bnim hep yattım 18 haftadayım daha yeni yeni ayaklandm

Merbe61 ağrım hiç yok kendi doktorumda hastanede değil.. Bugün sadece yemek yaptım tansiyonumda biraz düştü yemek kokusundan dinlenmeye özen göstereceğim kendi doktoruma randevu aldım pazartesi gideceğim inşallah çok teşekkürler fikirleriniz için

Gamze1612 inşallah bir sorun olmaz doktorum pazartesi hastanede olacak kendi doktoruma gitmek istiyorum o güne kadar hep istirahat edeceğim inşallah bir şey olmaz Rabbim yardımcımız olsun hepimizin 🤲🏻

Suraesy hayır çok ayakta durmadım toplasan 2 saat civarı o da yemek yaptım yani
          Bende sanırım istirahat etmeliyim pazartesi doktoruma görüneceğim inşallah devamı gelmez çok can sıkıcı bi durum riskli olmasa bile