FatmaNur1883 1 haftadir 1.5- 2 cm açıklıkla geziyorum bugün 38+2 yim ama hala gelen giden yok sizce daha ne kadar bu açıklıkla beklerim 😂
Ceylan35 FatmaNur1883 ben 35 haftalıkken acile gittim nişan gelmesiyle 1 cm açılma var dedi inanır mısın 40. Haftadayim daha tık yok 😂salı gidicem 41giriyoruz herhalde Alttan muayane eder olmayınca olmuyo doğmuyor bu bebisler 😂
FatmaNur1883 Asya2020 biraz acıdı ama dayanilmicak bi acı değil sonrasında agrım oldu 1 gün hafif lekelenme oldu doktorum bi kaç gün gelebilir korkma demişti sonra kesildi dediği gibi
gamzekubra Asya2020 Kendini kasmazsan acımıyor canım 2 kere alttan muayene etti. Sabah üçüncü yapılacak ilkden sonra alışıyosun😃
FatmaNur1883 Mehtapca06 ya nisan mi bilmiyorum ama lekelenmem zaten oldu da ondan sonra baya 2 3 gün böyle sümüksü tarzda beyaz sari gibi sürekli parca geldi nisanmiydi bilemedim.. nisan böyle bi kaç gün devam eder mi sizce
Mehtapca06 FatmaNur1883 internette okuduğuma göre parça parça da gelebilir diyordu benim çatı muayenesinden sonra geldi nişan ama çatı muayenesinde iki parmaklık açılma varmış bakalım sahurdan sonra gidicem acil kadın doğuma
Bernayksl Mehtapca06 ben dün gittim nişan geldi diye açılma vardı açılma aynı dev ediyor dedi su sancı gelirse gel dedi
Hayali-123 Bernayksl merhaba nişan tam olarak ne oluyor 35+4 haftayım yani suyunuz mu yoksa farklı bir şeymi bilmiyorum da 🙈
Bernayksl FatmaNur1883 kahverengi sümüksü akıntı 3 gün geldi canım açılma 2 3 cm dedi burda herkes bekledik falan yazmış ben hemen doğurmak istyrm ya ağrılarım çok var
Ummugulsum_44 gamzekubra değil ama ben çok panikledim bebeğin kalp atışı düşüyordu belden epidural yaptırdım sezaryana dönmemesi için sonrasında hiç sancı hissetmedim
gamzekubra FatmaNur1883 41/42 ye kadar beklerşz bi sorun olmazsa dedi 42 ye kadar gelmezse suni sancı yada sezeryan doğum 🤷
FatmaNur1883 Ceylan35 hem nisan geldi hem 1 cm açıklık hala doğurmadın off benimde öyle olcak bu gidişle 😂