Flybatuoguz84 SedefUygun bugun tam 39 hicbi belirti yok sadece kasilmalar degisik degisik agrilar bi halsizlik bi enerji fazlasi ne zaman gelicek bu bebisler uykusuz gecelr
Gmzalp SedefUygun yok arkadas yok 3 gun once hafif bel agrisi oldu sonra ishal ama suan hic bisey yok 39 +1 olduk bugun
SedefUygun Mehtapca06 Benimde bugün lekem geldi ama nişan mı değil mi çözemedim çatı muayenesi olmuştum doktor leken gelebilir demişti sanırım ondan dolayıydı
Bakiberat 39.haftalık oldum bende buğün ama hic bi belirti yok haftaya pazar a kadar gelmezse pazar sabahı suni sancı verecek dr.😬
SedefUygun Bakiberat Cumaya kadar beklicek bizde doktor ona göre tekrar çağırdı artık ne önericekse bakalım
SedefUygun Merve3333 Korkular başladı aynen çatı muayenesi için doğumhaneye girdim cuma günü ondan sonra hepten korkmaya başladım
Ayse3244 39+2 bnm de hiç belirti yok 40.haftada randevu verıldi agrı sızı bişey yok sancı hiç yok. Çatı muayenem yapıldı 1 cm açıklık vardı en son bebek kanala ınmemıs dedı bakalım 🤔 Karnım halen dik düşmedi göbek 😳
SedefUygun Ayse3244 Aynıyız desene seninle 1-2 cm açıklığın var dedi cuma günü bekliceksin dedi cuma tekrar randevum var eğer gelmezse bizim kız 😂 geçen hafta kanala inmemişti ama cuma günü doğum kanalına girdi dedi
Ayse3244 SedefUygun 38 . Haftadamı ındı kanala sen hissettın mi kanala girdıgını bende merak edıyorum acaba benımkı indimi diye bir degsııklık oldumu Karnın da
SedefUygun Ayse3244 Karnımda değilde kasıklarımda çok hissettim bi ara herhalde o sıra girmiştir diye düşünüyorum şuanda zaten ağrılarım hep kasıkta oluyo artık karnımda hissetmiyorum mesela
020320_ 14 haftalık hamileyim 2 Li test yaptırmak istemedim. Yaptırmayanlar var mı arkadaşlar aranızda ve hiç bulantım olmadı şimdiye kadar 🤷♀️
Ayredderya 39 olduk bugun halim yok hic arada kasilmalar oluyor kasigim cok agriyor surekli idrara cikiyorum ve zor nefes aliyorum vucud agirlasti